Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amy Tyson je žena, která má vše. Je bohatá, hezká, zasnoubená, má talent pro fotografování a pohybuje se ve vyšší společnosti. Všechno vypadá nalinkované, dokud se její přátelé nerozhodnou, že jí okoření život hodinami salsy. Tam se Amy potkává s exotickým tanečním mistrem Nickem Dominguezem. Brzy propadá kouzlu salsy a Nick se stane jejím novým partnerem. Když spolu tančí, přitahuje jí Nick čím dál víc. Roste její nově objevený talent a hlavně nespokojenost se svým dosavadním způsobem života. Amy stojí před rozhodnutím svého života. Budoucnost se snoubencem nebo osudný tanec? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

klerik 

všechny recenze uživatele

Slabé! Na hlúpučké príbehy pri tanečných filmoch som zvyknutý, ale toto je len čiastočne tanečný film... a príbeh a postavy má nehorázne tupé... ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Prostučký romantický film na spôsob Hriešneho tanca, ktorý nemá čím zaujať, ak práve nie ste oddanými divákmi telenoviel. Klasické klišé: Hlavná hrdinka sa rozhoduje medzi dvoma mužmi. Jeden je ten správny, ktorý ju z celého srdca miluje a ten druhý myslí viac na kariéru, ako na ňu. Ako to asi skončí? ()

JamesLeon 

všechny recenze uživatele

Salsu mám moc rád. Rád jí tancuju a rád se dívám, když někdo tancuje a umí to. Ale v tomhle filmu jsem si jí moc neužil. Moc jí tam totiž nebylo a děj byl hrozně kýčovitý. A ani ten závěrečný tanec se mnou nic neudělal... ()

Reklama

Reklama