Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Začne sa to ako taká vážnejšia variácia na komediálnu sériu Taxi. Ale po krátkom úvode nastane zlom a zvyšok filmu sledujeme chlapíka na úteku, ktorý musí dokázať svoju nevinu. Scenár je blbý ako bolo zvykom v osemdesiatkách. Nad konaním postáv občas budete krátiť hlavou. Je to proste priamočiare akčné béčko s naháňačkami a pár bitkami. Našťastie akcia je tiež poctivo oldschoolovo prevedená bez otravných CGI a samozrejme je aj špičkovo a štýlovo natočená. Nie je jej tu síce nonstop, ale keď dôjde na akciu, tak búračky stoja za to. Tak trochu Mad Max na frantíkovský spôsob. A bitka na policajnej stanici sa fanúšikom akcie určite vryje do pamäti. Keby ešte trochu viac popracovali na vzťahoch medzi postavami, tak by to bolo za poctivé 4 hviezdičky. Ale aj v tom skratkovitom podaní si ma postavy získali a sralo ma, keď zabili toho dobráka, takže som držal mlčanlivému hrdinovi palce, aby zloduchom nakopal zadky a poriadne doničil karosérie. Film má zbesilé tempo a ani na chvíľu nenudí. Takže dávam spokojné 3* pre poctivý oldschool akčný výplach. 6/10. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Během sledování tohoto francouzského akčňáku mi bylo, jako kdybych se časem vrátil do nejslavnější tvůrčí éry Luca Bessona. Výborná akce jde ruku v ruce s hloupým dějem. Ale hlavní postava, kterou tu hraje Alban Lenoir je Vám tak sympatická, že se jenom kocháte a užíváte si konečně jednoduchý, ale účinně dynamický francouzský akčňák, jaký tady dlouho nebyl. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(50%) Hups …. No, je to takové rozporuplné, že jsem to nakonec asi po půl hodinovém uvážení zařadil do neutrálního průměru a kvůli výborně natočené akci zaokrouhlil nahoru třetí hvězdou. Co se týče úvodu, byl jsem z toho trochu roztržitý, hned se tu sneslo na rychlo velké množství postav, tak jsem se v tom nemohl snadno orientovat – ne, že by to bylo nějak těžké na pochopení. ;) Hlavně mi to nějakým dějem a zápletce přišlo takové nulové a hlavně divné. XXX zkorumpovaných poldů, a náš ústřední herec či hrdina proti nim, prostě to bylo takové divně pojaté. Ale akce byla fantastická, takže díky bohu za ní. To zas se musí frantíkům nechat. Střílení a sem tam nějaké bitky – ok. Ale ty automobilové naháněčky, především ta dlouhá, finální? To jsem se kochal blahem. Natočeno možná ještě lépe, než některé áčkové filmy. Jenže to je vše ke kladům, takto si to podruhé už nepustím. I herecké obsazení a jejich postavy nic moc, krom hlavního hrdiny, který mi seděl ze všech nejvíc. Hudba – normál. Jinač, abych nezapomněl na ten útěk z policejní stanice. Určitě mě pobavil, než abych ho bral vážně. Říkal jsem si přesně to samé, co zde psal uživatel Ouwen, logika zde chyběla. Ale na to jsem už zvyklý u ostatních, současných filmů. No, takže aspoň díky akci čistý průměr, holt ostatní aspekty mi k tomu chyběly, nedá se nic dělat. Mohlo to být ale lepší …. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když už Francouzi podobně jako my prakticky zapomněli točit komedie,ještě pořád jim zbývají tyhle béčkové akční jednohubky,ale i tady to vypadá,že je to slabší a slabší.Od Lost Bullet sem nečekal nic víc než trošku hůř vypadající Taxi a i to sem zhruba dostal.Ačkoliv je fakt,že podle traileru bych čekal víc akce a hlavně víc automobilových honiček a ty sou tady všehovšudy asi dvě a obě dvě nejsou nic extra.Snažit se pozastavovat nad nelogičnostmi (a že jich je) nemá moc smysl.Každopádně je roztomilé vidět,že jsou Francouzi evidentně pyšní,že stvořili něco jako Renault 21...50% ()

Ne__Ty 

všechny recenze uživatele

Příjemné žánrové překvapení. Do kapse strčí The Old Guard a asi i Project Power, kdybych měl odvahu to vidět. Díky devadesáti minutám děj odsýpá a je naplněný solidní akcí, které kraluje honička na dálnici a potyčka na policejní stanici, za kterou by se nestyděl ani Terminátor. A když k tomu připočtu sympatické postavy, které neztratily celý mozek, přehlédnu i jednoduchoučký příběh. Až nebude vědět, co si dát, naordinujte si toto old schoolové ohlédnutí na Netflixu. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • Štáb měl k dispozici hned několik replik slavného Renaultu 21 Turbo. Lze to poznat především díky koncovkám výfuku, které repliky měly. Ve scéně, kdy Renault jede za kamionem, má pouze jednu velkou koncovku a v další scéně, kdy tlačí policejní Mondeo, má zdvojenou. (UncleMorty)
  • Herec Ramzy Bedia bol jednoznačnou režisérovou prvou voľbou pre obsadenie roly Charasa. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama