Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Francouzi tyhle osobitý akční/krimi počiny umí. Je to přímočaře podaný příběh, který primárně slouží k tomu, aby akční scény měly aspoň nějaké pojítko. Zde to ale celkem slušně funguje, protože tvůrci své filmařině rozumí. Ať se jedná o pěstní souboje či svižné automobilové naháněčky. Navíc je to krásně evropsky syrové. Bez zbytečného pozlátka a přemíry uhlazených, přeleštěných soubojů. Tady když rána padne, je cítit výsledek. Po bouračce se postavy těžko sbírají z podlahy. Má to svůj ksicht a dokáže ho dostatečně prodat. Není to velkolepé. Nečekejte hromadné sekvence, kde se bijou desítky lidí. Je to malý film a moc dobře to ví. Jako oddychovka funguje, přesně tak, jak byl zamýšlen a tak byste k němu i měli přistupovat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když už Francouzi podobně jako my prakticky zapomněli točit komedie,ještě pořád jim zbývají tyhle béčkové akční jednohubky,ale i tady to vypadá,že je to slabší a slabší.Od Lost Bullet sem nečekal nic víc než trošku hůř vypadající Taxi a i to sem zhruba dostal.Ačkoliv je fakt,že podle traileru bych čekal víc akce a hlavně víc automobilových honiček a ty sou tady všehovšudy asi dvě a obě dvě nejsou nic extra.Snažit se pozastavovat nad nelogičnostmi (a že jich je) nemá moc smysl.Každopádně je roztomilé vidět,že jsou Francouzi evidentně pyšní,že stvořili něco jako Renault 21...50% ()

Reklama

bararich8 

všechny recenze uživatele

Hodně velký béčko, kde trailer vlastně ukázal to nejlepší z filmu. V samotném filmu pak uvidíte zoufalou snahu scénáristů, to nějak poskládat dohromady. Už třeba úvodní scéna vám jasně naznačí, že tady žádnou logiku nemáte očekávat. Nápad a akce je fajn, herecky to neurazí a díky krátké délce to docela rychle uteče. Ve výsledku to tedy nemá čím překvapit, ale když venku prší, jako jednohubka to poslouží dobře. Čisté 3* ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Spíš ztracena půlka hvězdy dávající možnost hodnotit 3,5...frantík vždycky uměl krimi. Co už neuměl je akční krimi, ale tady je to ukázkový příklad, že když se mákne na choreografii, může to být nářez, který zaujme ! Škoda , že facek a kopaček bylo pomálu. Mnohem větší pak toho odfláknutého příběhu a volby homo nevhodného záporáka.. 70 % jak víno! ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Sympatická a poctivá francouzská akční záležitost - očividně nízkorozpočťák. Není to definitivně nic extra, ale taky to neurazí, jestli se chcete hodinu a půl něčím podobným zaměstnat. Alban Lenoir v hlavní roli by ale díky tomuhle mohl vejít do širšího povědomí a dostat nějaké lepší role - připomíná mi jednoho kolegu z práce, vypadá vlastně úplně jako on. A díky za (pokud někdo hledá rap song z garáží): Guts - Take Me Back (feat. Leron Thomas & Tanya Morgan) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • V čase 01:06:00, když policisté staví zátaras, je tmavě modrý Renault Laguna jinak postavený na silnici, než když Lino (Alban Lenoir) zátaras proráží. I druhý Ford má jiné postavení. (Fischa77)
  • Upravený Renault Clio z úvodu filmu má za předními sedadly motor Lamborghini. Zajímavé je, že samotný Renault vyrobil stejnou generaci Clia také s motorem umístěným za předními sedadly. Šlo o variantu Clio V6 s třílitrovým šestiválcem a pohonem zadních kol. Ve dvou sériích vzniklo méně než tři tisíce kusů této sportovní verze. (FIAT 500)

Reklama

Reklama