Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč jsem Ztracenou kulku odkládal jedná se o další vydařený akční kus z Francouzské školy. Film má zběsilé tempo o mechanikovi, který je neprávem obviňěn z vraždy policisty a musí udělat vše proto, aby své jméno očistil. Opět korupce mezi policisty, solidní akce ( Útěk z policejní stanice je perfektní) a skvělá je i originálně pojatá autonaháněčka. Navíc Stefi Celma je velkokočka a bavil jsem se více než obstojně. Fajn záležitost. Příběh***, Akce****, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Začne sa to ako taká vážnejšia variácia na komediálnu sériu Taxi. Ale po krátkom úvode nastane zlom a zvyšok filmu sledujeme chlapíka na úteku, ktorý musí dokázať svoju nevinu. Scenár je blbý ako bolo zvykom v osemdesiatkách. Nad konaním postáv občas budete krátiť hlavou. Je to proste priamočiare akčné béčko s naháňačkami a pár bitkami. Našťastie akcia je tiež poctivo oldschoolovo prevedená bez otravných CGI a samozrejme je aj špičkovo a štýlovo natočená. Nie je jej tu síce nonstop, ale keď dôjde na akciu, tak búračky stoja za to. Tak trochu Mad Max na frantíkovský spôsob. A bitka na policajnej stanici sa fanúšikom akcie určite vryje do pamäti. Keby ešte trochu viac popracovali na vzťahoch medzi postavami, tak by to bolo za poctivé 4 hviezdičky. Ale aj v tom skratkovitom podaní si ma postavy získali a sralo ma, keď zabili toho dobráka, takže som držal mlčanlivému hrdinovi palce, aby zloduchom nakopal zadky a poriadne doničil karosérie. Film má zbesilé tempo a ani na chvíľu nenudí. Takže dávam spokojné 3* pre poctivý oldschool akčný výplach. 6/10. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Tuctové krimi béčko na pomezí bessonovek (à la Taxi či Kurýr) a adrenalinových krimi thrillerů Cavayého. Na první mu však schází větší příklon k chtěné pokleslosti a častější akci, na to druhé zase zběsilé adrenalinové tempo nenechávající prostor pro zapojení mozku a řešení logických lapsů. Ostatně na to jaká je to kravina, tak se to bere krapet moc vážně a umí to být místy echt utahané. Ovšem zároveň se tu a tam přeci jen dostane ke slovu poctivá kaskadérská akce (především útěk z policejní stanice je lahůdkový) či několik solidních srážek plechů čili se to dokoukat bez větší újmy dá, ne že ne. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No ve finále bylo pro mě to konečný rozhodování docela složitý. Za mě rozporuplnej film. Frantíci tenhle typ akce vždycky točit uměli a nehádám se, že to nebylo zručně natočené, ale celé takové rutinní, nijak mě to v žádném směru neuchvátilo, včetně nevýraznýho hlavního hrdiny. Motivace k daným konkrétním činům ve filmu opravdu pak moc logiky nemá, ale z toho bych se úplně neposral. Dobrý řemeslo, ale čekal jsem víc.45% ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Francuzska tvorba ma zase potesila,tato krajina je moja najoblubenejsia,co sa tyka filmov,akcny krimi thriller,ktory ma po cely cas bavil,nechybalo nic,co by v tomto zanri malo byt,Alban Lenoir bol super,myslim,ze si tuto rolu uzival naplno a kedze nemam absolutne ziadne vyhrady,tak udelim plnu davku...:-) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • Herec Ramzy Bedia bol jednoznačnou režisérovou prvou voľbou pre obsadenie roly Charasa. (MikaelSVK)
  • Filmovanie snímky prebiehalo vo francúzskom meste Sète v departemente Hérault a trvalo 38 dní. (MikaelSVK)
  • Granát, který použije Areski (Nicolas Duvauchelle) ke zničení Renaultu 21, je omračovací granát používaný na dezorientaci člověka. Těžko by mohl způsobit zapálení auta, jak je znázorněno ve filmu. (Guilemot)

Reklama

Reklama