Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

verbal 

všechny recenze uživatele

Žabožroutská lobotomie a lá Rychle, ty debile s mimořádně nesympatickou, prkennou čuňou v hlavní roli a bitkami jako z filmů s Budem Spencerem, proti níž jsou ovšem i Naftovi parťáci naprostým scénáristickým a akčním sqostem. Dobré možná akorát tak jako pohon mitochondrií těch nejjednodušších organismů a jako kulisa ke kompulzivnímu ožužlávání palců v léčebně neurovegetativních poruch. Prý je už i dvojka, kterou si ale s chutí nechám ujít, protože dvě ztracené kulky, to už zavání totální impotencí. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru akčnej krimi nadpriemerný kúsok. O odsúdenom zločincovi, ktorý privolí spolupracovať s políciou a tak si zjemniť výkon trestu. Prikývnutie na spoluprácu ho napokon takmer stojí krk. Pretože aj medzi policajtmi sa nájde veľa skorumpovaných zmrdov, schopných čohokoľvek. Parádne poňatá akcia, pokus o príbeh s presahom, svižne plynúci dej, zachovávajúci proporcie akcie, odľahčenia akcie i nenápadných moralizátorských sentencií. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, když byl Jason Statham Mechanik, zase tak úplně mechanikem nebyl. Spíš jen, aniž by se mu při tom dostala špína za nehty, trošku pošolíchal brzdy a klient už do servisu nikdy nemusel. Tady se maník v rámci výkonu trestu v autech opravdu hrabe a snaží se pod tlakem policejní zvůle očistit své jméno. Když ale čistí policejní stanici, nejde francouzskému Lukáši Langmajerovi ta hra na Stathama věřit.. Pokurýrované Taxi, které se při násilí nebojí být explicitní a svým tempem a demoličními derby občas nechává zapomenout na svou prostoduchost. Co se týká osudu policejního prohnilce, nechci pana Stathama nějak protěžovat, ale tohle by nedopustil.. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá francouzská akční storka, která sice připomene Bessonovu produkci, ale narozdíl od ní ji chybí výraznější koncept i obsazení, ale zase se tu nikdo nepokouší o nějaké přiblblé bessonovské humory (jen považte - Ramzy Bedia ve vážné roli!). Příběhově to nenudí, záporák je fajn, z akčních scén bych vypíchl jen snaživou bitku na policejní stanici, jinak aspoň ve finále mohli víc šlápnout na plyn. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednohubka z Francúzka, ktorá sa snaží vyrovnane kombinovať prvky žánrov akcia, krimi a thriller. Všetko v nej funguje spíš polovičným plynom, ale film má solídnu dynamiku. Ja osobne som nečakal pokračovanie, ale v roku 2022 by sme sa mali dočkať druhého diela. Uvidíme, že kam sa to posunie ďalej. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • Když Charas (Ramzy Bedia) a Lino (Alban Lenoir) přijedou do tajného skladiště, kde by měla být nová policejní základna, je hala plná nových vozů Renault Mégane RS. (FIAT 500)
  • V čase 01:06:00, když policisté staví zátaras, je tmavě modrý Renault Laguna jinak postavený na silnici, než když Lino (Alban Lenoir) zátaras proráží. I druhý Ford má jiné postavení. (Fischa77)

Reklama

Reklama