Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentky na škole, kterou trápí velké finanční problémy, se pod dohledem ředitelky rozhádají kvůli tomu, kdo by měl vyhrát dostihový závod Zlatý pohár. (Netflix)

Recenze (4)

Flego 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia má svoje miesto v britskej kinematografii a 50-te roky jej svedčali. Tu sledujeme dievčenskú internátnu školu, kde si dievčatá bez disciplíny robia, čo chcú. Všetko sa naplno roztočí, keď do školy vstúpi mladá princezná... Riaditeľku internátu hraje Alistair Sim ( tento herec hraje dvojúlohu ) a v ženskom prevleku je úžasný. Imaginárna škola v St.Trinian´s bola predmetom mnohých filmov rôznych kvalít. Lepší priemer. Tretí komentár. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Hodně umírněná původní verze, podle které byl natočen známější remake St. Trinians z roku 2007. I tady se setkáváme s militantními teroristkami z dívčí internátní školy St. Trinian's, kterou vede šílená ředitelka, i zde hraná mužem. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Úžasně střelená komedie, mnohem lepší než její novodobý remake, především díky tomu, že Alastair Sim je (na rozdíl od Ruperta Everetta) skvělý i v té ženské roli, a díky tomu, že dívčí školu neobývají jen vyvinuté sexy studentky v krátkých sukních, ale především malé copaté holčičky s mašlemi a brýlemi, jejichž vzhled mnohem lépe kontrastuje s jejich chováním ("Říkala jsem jí, aby byla s tím nitroglycerinem opatrná..."). Škoda jen, že kvůli tomu kvantu vtipů a fórů se v závěru tak trochu zapomnělo na příběh a ačkoliv jsem se pořád bavil, bylo mi vlastně jedno, jak to celé dopadne. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Natočeno dle (po 2. světové) populárního komiksu. Ve sloupci Související můžete vidět, kolik pokračování a novodobých restartů (které jsem viděl dříve) bylo natočeno. ___ Velmi mě zaujaly poslední minuty filmu. Nejdříve dojde na závěrečnou scénu s poháry, která rozmetala mé představy o originálnosti Tomboly z Hoří, má panenko. A následují titulky, které jsou doprovázené pochodem Liberty Bell, později sloužící jako ústřední melodie Monty Pythons. ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama