Reklama

Reklama

Recenze (8)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Příjemný train heist noir odehrávající se z velké části někde na silnici, je svižný, nenudí a překvapí docela originálními nápady, i když neoslní nějakým strhujícím napětím nebo dějovými zvraty. Hezká jednohubka pro všechny, co si někdy přáli mít na autě zlaté nárazníky :-) ()

El Indio 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový silniční thriller o pětici chlápků, co přepadnou vlak a uloupené zlato se pak snaží provézt navzdory různým policejním pastím až k hranicím. Co se mi tu obzvlášť líbilo je, že zlato tu váží skutečně jako zlato a chlapi musí používat různé jeřáby a podobné vychytávky, aby bedny, ve kterých je uloženo dokázali přesouvat. V souvislosti s tím jsem si vzpomněl na jednu akční hovadinu jménem Tři králové, kde si tlustej negr a jeho dva kámoší naplní takový ty cestovní tašky zlatýma cihlama až po okraj, no a pak si to prostě jenom hodí přes rameno a jdou. Prostě kvalitka. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pekne nasnimanej pozdni "road" noir s rozumnym tempem a stopazi. Mimoradne vtipnej zaver. P.S.: ...po dlouhe dobe jsem zase videl (serialovou specialistku) Jeanne Cooper. 4- ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Nulova expozice a jde se rovnou na vec! Vyborne odsipajici macho jizda, jez je ale az prilis stroha (v tomhle ohledu povazuju za zdarilejsi a vyvazenejsi o dve dekady mladsi australske MONEY MOVERS). Mimochodem, dest nevypadal nikdy predtim ani pote tak krasne jako tady. Na druhou stranu, zaver nic moc. ()

Zajímavosti (1)

  • Původní název byl Swag on the Road. (Helled)

Reklama

Reklama