Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva dny před svou svatbou dostane Travis (George Newborn) strach. K tomu, aby zapomněl na svou nevěstu stačí poměrně málo -- rychlé auto a (pokud možno ještě rychlejší) žena. (MGM)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

TO 

všechny recenze uživatele

Dost nepovedená romantická komedie 80.let, mladík si den před svatbou jede do města koupit nové auto, tam prožije bláznivé dobrodružství a dokonce se i zamiluje. Ten film nemusel být špatný, ale nějak se to zvrhlo a je z toho docela velká pitomost. Je vněm hromada filmařských chyb, např. v jedné scéně v autobusu zapomněli nahradit zelené pozadí za daný obraz a klidně tam nechali celé přední sklo zelenomodré, atd... no je to slabota. (na VHS jako Hra pro dva) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vyváží několik pěkných vtipů a scén hromadu mizerného trapného balastu? Komedii drží nad vodou alespoň v mých očích neobyčejně přitažlivý 24letý George Newbern (hlavní hrdina Trevis) s parádní postavou v sexy ohozu. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Komédia o typkovi, ktorý pred svadbou sa rozhodne ,že si kúpi nové auto a medzitým sa zaľúbi aj do jeho predajkyne a nevie sa rozhodnúť medzi ňou a nastávajúcou ženou 2* ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama