Reklama

Reklama

Harlequin 7 - Důvod ke svatbě

(TV film)
  • Kanada This Matter of Marriage (více)

Obsahy(1)

Dvě dobré přítelkyně architektky, Hallie a Donnalee, nemají štěstí v lásce. Přitom obě touží po svatbě, rodině a dětech. Nakonec se rozhodnou zkusit videoseznamku, ale ani tam nenajdou vzhodné partnery. Mezitím se, kvůli problémům s tlakem vody, Hallie blíž pozná se svým sousedem Stevem. Pokud se jeden z nich sprchuje, druhému voda neteče. Postupem času dojdou k závěru, že problém lze odstranit jedině tak, když se budou sprchovat společně v jedné sprše Hallie pak seznámí Donnalee se Stevovým společníkem Toddem. Je možné, že by láska mohla být tak blízko, aniž by si toho všimly? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

movie 

všechny recenze uživatele

Tento snímek (u nás v televizi již několikrát uváděn pod názvem DŮVOD KE SVATBĚ) mě na to, že se jedná o normální TV produkci celkem slušně pobavil. Romantická komedie s vtipnou sprchovou zápletkou a příjemnými herci! ()

Eilean Donan 

všechny recenze uživatele

Je to síce Harlequinka, kanadská produkcia, ale... veľmi milá a zábavná! V tom dobrom slova zmysle. Dialógy neboli úplne horibilné a človek sa na tom mohol ozaj pobaviť, ak tomu dal šancu a nezatratil snímok len kvôli prv zmieneným skutočnostiam. ()

Reklama

CliffLee 

všechny recenze uživatele

Popravdě vůbec nemusím romantické snímky, ale kdybych si měl vybrat, tak by tento byl určitě v TOP. Na televizní film, mě celkem bavila zápleka a i herci byli skvělí, nečekal bych to, ale tento film jsem už viděl min. 2x. Takže romantikům (nebo pokud nebude v TV nic zajímavějšího) doporučuji zkopuknout... 7/10 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama