Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mary Katherine Gallagherová je mierne hyperaktívna študentka strednej katolíckej školy v Santa Monike, ktorá jej však vôbec nevonia. Namiesto štúdií však dievča intenzívne sníva. Túži po tom, aby aj ju konečne pobozkal chlapec. A to nie hocijako, ale čo najvrúcnejšie a najvášnivejšie, aby ňou prenikla omamná rozkoš od hlavy až k pätám. Žiaľ, chlapci sa o Mary Katherine vôbec nezaujímajú. Školský krásavec Sky Corrigan, od ktorého by taký bozk rada prijala, už tobôž nejaví záujem o akési škaredé káčatko a sirotu. Mary si preto vytýči smelý cieľ. Ak chce, aby ju chlapci bozkávali spôsobom, aký pozná zo strieborného plátna, musí sa stať filmovou superhviezdou! To nie je zlý nápad, ale ako ho realizovať? Jej modlitby, predstavy či rozhovory s jediným priateľom, ktorého ešte má, sa krútia len okolo toho, ako sa stať superhviezdou. Veľkú šancu jej ponúkne školská súťaž. Jej hlavnou konkurentkou a rivalkou je Evian Grahamová, miestna kráska, ktorá chodí so Skyom. Mary Katherine sa preto prihlási do doškoľovacieho kurzu pre študentov, požiada o pomoc starú mamu ba dokonca aj samotného Ježiša. Inšpiráciu čerpá zo svojich tajomstiev z minulosti. To sa ale budú všetci pozerať! A naozaj, Sky, Evian a spolužiaci skutočne ustrnú v nemom úžase a sledujú Mary s otvorenými ústami. Čo im predvedie? Získa tým svoju lásku Skya a svoj vytúžený bozk? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

ladko 

všechny recenze uživatele

30 %?? Ehm, to teda nie. Neskutočne zábavná komédia(a pre mňa za mňa si ďalej všetci pozerajte Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay aj zo svojimi 64 percentami a humorom typu "niekto sa mi vymočí na hlavu"...), ktorá je inteligentná s neopozeranými, po čertoch vtipnými situáciami. Ono je tiež rozdiel, keď sa komédia neberie vážne a aj zo zdanlivo trápnych situácii dokáže vyvolať u človeka nekontrolovateľné výbuchy smiechu("You're horrible!" či všetky filmové monológy Mary absolútne sa nehodiace k danej situácii). Môj druhý najobľúbenejší herec tu exceluje v roli školského playboya/Boha(už len tá predstava ma rozosmiala a film dokázal predčiť moje očakávania)-a má dokonca skvelé tanečné vlohy-taký fax machine dance:D. A tá paródia na Armageddon - skvelé(had me in tears):). A to nehovorím ešte o strome a hromade ďalších vtipných situácii(geniálny kňaz), ale vlastne vôbec, nemá zmysel sa tu ďalej rozpisovať. Lebo si začínam myslieť, že užívatelia na čsfd nemajú zmysel pre humor(alebo tu vládnu 13 ročné deti, pre ktoré je vtipný fekálny humor...)-česť výnimkám. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Pre Molly Shanon som mal vždy slabosť, pretože narozdiel od iných menej známych komikov zo SNL je aspoň vtipná. Toto bol prvý film, kde som si ju výzraznejšie zafixoval. Film je krásne uhodený a bláznivý a na scénky, kde táto "kočka" zvádza a bozkáva strom či dopravnú značku sa myslím nedá zabudnúť :) ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Námět a pár scének (gagů, dialogů) nejsou špatné, ale jako celek převážila trapnost. V některých momentech mohli tvůrci klidně přitlačit na pilu a fóry trochu farellyovsky opepřit a místo toho z nich vycouvali a začali z filmu dělat cosi jako romantickou komedii. Ani Willovo pitvoření mě až tolik nebavilo..... Škoda, škoda. Z tohohle tématu šlo rozhodně vytěžit víc než scénky s objímáním stromů a kněze s neobvyklým varováním před pohlavními chorobami "...holky mají dolík, kluci mají kolík..." ()

otík 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu sice hodně trapné předvádění Molly Sahnnon, na druhou stranu výtečný Ferrell v celkem civilní roli školního elegána a tanečníka. Musí se nechat, že taneční kreace Ferrella jsou opravdu vtipné a jeho Bůh je také velice slušný nápad. Škoda jen hodně ujeté Shannonové a zcela trapného příběhu. Ale za Armageddon přeci jen dvě hvězdy. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Trestuhodně podceněná komedie, k jejímuž sledování jsem se dostal neplánovaně, ale o to víc jsem si ji užil. Parodie na Carrie a nejrůznější středoškolské romance je v podání "přestárlých a nepříliš pohledných" herců prošpikovaná spoustou nekorektních fórů těžících z prostředí katolické školy a Ferrell coby lamač srdcí nemá chybu. ("Sice budu s Evian tančit, ale rozešli jsme se. Opakuji, rozešli jsme se.") Nahlas jsem se smál tak často, že nemůžu jít pod čtyři. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Torontu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama