Reklama

Reklama

Zoolander

Trailer
Komedie / Mysteriózní
USA / Austrálie / Německo, 2001, 85 min

Obsahy(1)

3% tělesného tuku. 1% mozkové aktivity. Vykliďte přistávací plochu pro Dereka Zoolandera (Ben Stiller), trojnásobného držitele ceny model roku hudební televizní VH1. Čelist mu spadne, když mu cenu přebere hippie-model Hansel (Owen Wilson). Podlý módní guru Mugatu (Will Ferrell) uvidí příležitost, jak z Dereka udělat vraždící stroj. Krásně naaranžované spiknutí může jedině s pomocí Hansela a Matildy (Christine Taylor) prokouknout Derek a udělat ze světa bezpečné místo pro všechny modely a modelky. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (655)

misterz 

všechny recenze uživatele

Som prekvapený, ako veľmi je táto komédia na čsfd podcenená. Nikdy by som neveril, ako niečo tak hrozne bizarné, obmedzené a stupidné môže byť tak geniálne zábavné. Jednoducho asi keď je tej hlúposti už moc a vyteká z hrnca bežnej tolerancie veľkým prúdom, tak sa stáva predmetom dokonalej zábavy. Pravdepodobne to pochopil aj Ben Stiller a preto sa mu podarilo natočiť bezkonkurenčnú komédiu roku. Môžem len vrelo odporúčať. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Taky strašně váhám mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, jenže protože jsem se opravdu dobře bavila, tak přestože jde o neskutečnou volovinu, dám hvězdy 4. Celý film je natočený s velkou nadsázkou, je úžasné sledovat, jak jsou oba modelové neuveřitelně natvrdlí (tenhle fakt je doveden do neuvěřitelné absurdity, ale skvěle funguje). Navíc Ben Stiller i Owen Wilson jsou prostě neodolatelní. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Zo sveta módy by sa dalo dlho uťahovať a robiť si dookola srandu, ale mnoho vtipov je tu dosť prízemných. Zopár ich vyšlo, ale záchvaty smiechu nehrozia. Ben Stiller dotiahol do filmu skutočne obrovské množstvo filmových hviezd a známych tvárí zo šoubiznisu všeobecne, ale keď im raz nemáš čo ponúknuť...Znudení diváci ich môžu počítať. U mňa slabý priemer. 50%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +už jen kvůli těm hercům -vlastně jenom kvůli nim a pár vtipům/// Na tenhle film jsem se děsně dlouho těšíl. No spíše dlouho než děsně. Prostě jsem ho chtěl vidět, ale pořád mi nějak unikal. Samozřejmě mě hlavně zaujalo obsazení, jinak jsem o filmu věděl jen to, že je to souboj mezi dvěma modeli (Stiller a Wilson). Pravda, něco na tom je, ale zápletka je mnohem střeštěnější a celý film je přímo šílený. Hlavně některé postavy a kostými, včemž já osobně se nevyžívím, spíše to nesnáším. Will Ferrel a Milla Jovovich sux! Co je však dobré, tak jsem se parkrát opravdu pobavil a hlavně mě dostal (jako komik) Owen Wilson). Potěší Natalie Portman, Paris Hilton, David Bowie a Billy Zane, těch jsem si tedy aspoň hned všiml :-) Jinak je to úlet./// Celkem 61%/// ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Takovou komedii jsem potřeboval vidět. Teď vím, že se i nyní dělají kvalitní a originální filmy za účelem pobavit. Jde o komedii u které nemusíte přemýšlet a která vás zároveň uzemní několika skvělými gagy. Při sledování zapomenete na všechny starosti. A o to tady jde - pobavit se a na chvíli zapomenout na to, co nás trápí. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (61)

  • Když J.P. Prewitt (David Duchovny) telefonuje Matildě (Christine Taylor) řekne: „Pravda je někde tam venku“. Jedná se o odkaz na seriál Akta X (od r. 1993), v němž se Duchovny hraje jednu z hlavních rolí a věta "the truth is out there“ se objevuje vždy na konci úvodní znělky. (veronikajel)
  • Derek Zoolander (Ben Stiller) je na billboarde, ktorý propaguje značku Feria. V tej dobe modelovala pre Feria aj Milla Jovovich (Katinka Ingabogovinanana). (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

11.01.2016

Nikola Tesla z Dokonalého triku, Pilát Pontský z Posledního pokušení Krista nebo Thomas Jerome Newton z Muže, který spadl na Zemi. Včera nás v 69 letech opustil legendární zpěvák David Bowie a… (více)

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Reklama

Reklama