Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ward, syn magnáta, se vrátí z války v Koreji. Hned po příjezdu jde navštívit Faye  - herečku a zpěvačku, do které se před rokem zamiloval v Koreji. Faye tam přijela vystoupit  pro americké vojáky. Ward se začne s Faye scházet a krátce na to jí požádá o ruku. Po svatbě se jim narodí syn Lionel. O sedm let později už spolu mají čtyři děti.     Jednoho dne se Faye dozví, že Ward zkrachoval a jsou na mizině. Prodají vše co se dá a přestěhují se z luxusního sídla do malého domku na předměstí. Ward si hledá práci, ale není moc úspěšný. Faye dostane nabídku na menší roli ve filmu a začne natáčet. Jednou při natáčení dojde k hádce a Faye dostane příležitost režírovat krátkou scénu z filmu. Ward se zaplete s dcerou jednoho svého bohatého známého. Ráno se o všem dozví Faye z novin. Faye se s Wardem rozejde.    Faye dostane šanci režírovat televizní pořad a zanedlouho dostane nabídku na režírování celovečerního filmu. Faye proto požádá svého manžela o pomoc a on s ní začne na filmu pracovat. Docela dobře spolu vychází, ale Faye se k němu ještě stále nemůže vrátit. Jejich film má úspěch. Faye dostane nabídku na další film a chce, aby jí Ward dělal produkčního. Ward se vrátí zpátky domů k Faye a dětem. Během dalších osmi let natočí Faye s Wardem dalších pět filmů.   Děti už jsou dospělé, Lionel studuje žurnalistiku na univerzitě, Greg hraje fotbal, dcera Valerie je v dramatickém kroužku. Po nějaké době se Ward od Grega dozví, že nemůže hrát fotbal, dokud si ve škole nezlepší známky. Jednoho dne přijde Lionel za matkou a svěří se jí, že je gay. Nechce ale, aby zatím něco říkala otci. Brzy Greg oznámí rodičům, že se dal k námořnictvu, protože nechce dále studovat... (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Průměrný film podle románu Daniely Steel. Všechny možné případy, které se v rodině mohou stát, byly pomíchány do jednoho případu kalifornské rodiny. Dalo se na to koukat, ikdyž to bylo nepřiměřeně dlouhé. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Ne, nespletla jsem se v hodnocení. Myslím, že v rámci žánru to splňovalo vše! Při koukání mě napadlo, že by se to mělo jmenovat jako jeden knižní titul, který jsem jednou viděla v knihovně a to -> Stalo se mi všechno! Ne, nebudu předstírat, že jsem u toho seděla a koukala (popravdě jsem uklízela, vařila a lítala za dětma), ale kdybych nemusela, asi bych si k tomu sedla :D. Zaujalo mě to tak, že jsem si vážně pohlídala,abych stihla druhý díl. A pěkně se u něho vztekala, protože se nakonec ukázalo, že nejen otec je pěknej debil, i matka se vykreslila jako blbka. No... až to zase jednou půjde v Tv, já se určitě budu dívat. ;) ()

Reklama

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Osudy jednotlivých postav v tomto filmu byly tak napěchované, že by to vyšlo na dva či tři milostně drásající seriály mexické či venezuelské produkce. Ještě teď se mi z toho točí hlava. A hlavně, vše bylo tak přeslazeně bolestínské, že jsem vyhrabal ve špajzu obrovské lízátko a během tohoto dlóóóuhého snímku jsem lííízal a lííízal, až mi zbyla jen špejle ... Přesto spíše doporučuji, ale jen sladkobolným dušičkám, ostatní to asi nedají ... 5545 ()

Petrasuvicka 

všechny recenze uživatele

3 hodiny vkuse romantickýho přeslazenýho sirupu...můj děda říkal "a limonáda teče a šumí." Vydržela jsem to jenom díky J.Flaniganovi...sice gay, ale sexy muž a pastva pro oko, která je zajímavější než ta zápletka ()

katakomb 

všechny recenze uživatele

I když je klidně možný, že by se život jedný rodiny ubíral touhle cestou, tak v tomhle filmu to všechno vypadá tak nepravděpodobně a umělohmotně. Nejsem zrovna vyznavač červený knihovny, právě pro tu nepravděpodobnost a věrohodnost. I když možná v tomhle žánru právě o to jde, o neuvěřitelnou pohádku s princem na bílým koni. Mě to každopádně výrazně neobohatilo, ale ani nijak neuráželo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama