Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Norman pracuje ve skladu velkého londýnského obchodního domu, tajně miluje roztomilou prodavačku z hudebního oddělení Sally a kromě toho všeho by konečně rád povýšil na pozici aranžéra výloh. O tom však může rozhodnout jen novopečený ředitel podniku Augustus Freeman, se kterým se Norman prvního rána neseznámil zrovna ideálně. Snaží se proto svého šéfa něčím zaujmout a napravit si tak pošramocenou reputaci. Ve zmatku z chystaného velkovýprodeje nikdo netuší, že obchodní dům se stal terčem plánované loupeže gangsterů. A kdo může krádeži zabránit? Jedině Norman! (dopitak)

(více)

Recenze (7)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejlepší Normanovka, bezkonkurenčně. A to jsem jich viděl v posledních pár týdnech hned několik... Norman je v obchoďáku Burridges nejvíc popletený, nejvíc rozjívený, nejvíc praštěný a taky nejvíc dobrosrdečný ze všech Normanů. Světový rekordman v počtu výpovědí z jednoho zaměstnání za den. Hasič amatér, aranžér profesionál, cyklista a bruslař, krmič kachen.__Film plný gagů, u kterého se rozhodně nemusíte do smíchu nutit. Jako vždy skvělého Wisdoma tentokrát geniálně doplňuje ředitel Freeman (Jerry Desmonde), půvabná roztomile štěbetající Sally (Lana Morris) a hlavně arcigeniální chmatačka Miss Bacon v podání mé oblíbené "Murple" Margaret Rutherford. Vždyť je to tak snadné, vezmete si v příslušném oddělení velký kufr, naberete si do něj vše co potřebujete a sám šéf podniku vám pak zajistí odvoz až do domu. Everything is free of charge, certainly.___Jestli nejste trudomyslní uzkoprsí jedinci, musíte se zákonitě dobře pobavit.___ Škoda, že si tento film nevybrala Česká televize do své čtyřdílné série, Filmové návraty s Normanem Wisdomem, vysílané v lednu tohoto roku. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Já bohužel vždy srovnávám s filmovým zásahem v pravou chvíli, takže to má u mne Norman Wisdom hodně těžké v těch ostatních filmech. Ovšem je bezesporu, že herec je to geniální. Zde se to jen potvrdilo. Jede tu gag za gagem a hluché místo je jen při zpěvu, což je dva krát. Váhal jsem u osmdesáti procent, ale na to je film místy až příliš dětský, takže nechávám sedmdesát. Mohu snímeček doporučit jako skvělou rodinnou zábavu. Zatím ////70 %//// ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Báječná oddychová komédia s výborným Normanom Wisdomom. Bol to jeho prvý významný film a svojej šance sa chopil jednoznačným sposobom. Pravdou je, že nešikovný skladník vo veľkom obchode ponúka množstvo komických situačných situácií a tých je v tomto filme neúrekom. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Normana Wisdoma jsem pro sebe objevil skutečně v tu pravou chvíli, protože mě ty jeho skopičiny dovedou skutečně rozesmát. Zjišťuji, že groteska prostě pořád má svoje kouzlo a mě se se stářím líbí víc a víc. Ke konci je Norman moralizující, ale vlastně mi to ani nijak moc nevadilo, je to takové hezké, bezstarostné, zábavné. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama