Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Planeta Uran bude za pět set let zničena a kapitán Butts zahajuje operaci Množení. Seržant Jackoff a vojín Asshole jsou vysláni na planetu Zemi, aby oplodnili několik žen a připravili půdu pro pozdější osídlení. (Vampireman)

Recenze (2)

Vampireman odpad!

všechny recenze uživatele

"Let's use our Ziondine power to make our cocks harder!" I v Americe neznámé a přeci je to výživnější než jakékoli shity z topky nejhorších filmů: V alobalem obalené lodi přilétají do Hollywoodu mimozemští vojáci Jackoff a Asshole, aby oplodnili zemské ženy svými geny. Hrdinní Romeové vypadají jako mixáž sedmdesátkového diskanta, střelce Napoleonovy armády a UFOna ze South Park, ve znaku mají židovskou hvězdu, v uších nafukovací balonky, rozmnožovací orgány mají v jazyku s mrkajícím očíčkem na konci a mluví hrozně sprostě (fuck, what a piece of fingerlickin' ass). Nedivím se, že polovina herců, včetně prsaté Dyanne Thorne, tu hrála pod pseudonymy, neboť je to strašlivě špatné, režisér určitě nic nepřetáčel a vznikly tak scény, kde herec zapomene jméno své postavy a neví, jak se má představit. Viděl jsem nesestříhanou verzi co má 84 minut, ale jsem si jist, že zde uvedených 75 bohatě stačí a i to bude nudit. ()

EdaS odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle vás donutí přehodnotit žebříček nejhorších filmů všech dob. Další z pokladů skrývajících se na www.Cinemageddon.org. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama