Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bruno Desantis je populární televizní moderátor, kterého právě opustila milovaná manželka Sofia. Snaží se jí dovolat, ale jeho sluchátko je hluché. Sháňka po fungujícím telefonu ho přivede ke dveřím tří okouzlujících dam. Vera, Simona a Betty mají společné nejen bydlení, ale i temnou minulost. Jsou tak dojaté jeho neštěstím, že se rozhodnou ho léčit, hýčkat a nakonec i pomilovat. Bruno začíná žít jako sultán v harému. Ale všechny sny jednou skončí a milé dámy se rozhodnou Bruna zbavit. Co se s ním stane dál? Kdo ví? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Skvelá talianska komédia. Film mal dobré herecké obsadenie a skvelý scénar. Proste totalna sranda pre milovníkov talianskych komédii. ()

Reklama

Hennes 

všechny recenze uživatele

Klasika italské komedie, řešící problémy rodiny, manželství, sexu. Výborný Enrico Montesano (Bruno) až na pokraji nervového zhroucení, poté když ho oputí žena. Trojice zralých žen sice už nechtěla chlapy ani vidět, ale Enrica se ujmou. Nejprve se ho chtějí zbavit, pak ho chtějí pro sebe, ale když praskne, že ho mají všechny, opět se ho zbavují. Ale Brunovi se to tak zalíbilo, takže proč to nevyužít znovu. Rita Tushingham (Vera) ač vypadá nevinně projeví se v posteli, jako šílená. Kráska proslavená "bondovkami" Claudine Auger (Betty) zde hraje tu krásnou rozvážnou, ale cílevědomou. Rossana Podesta (Simona) v roli výborné kuchařky a s neodolatelným šarmem čtyřicátnice, která má co ukázat. Adolfo Celi jako nezadržitelný sukničkář, několik bláznivých italských scén, prostě klasika.... ()

lucascus 

všechny recenze uživatele

Průměrná italská komedie sedmdesátých let, hvězdičku navíc dávám za skvělé herce, kteří vlastní příjemnou komiku, příjemné tváře a prostě působí na diváka velmi svěžím dojmem. Samotný scénář je pak velmi průměrný, ale režisér s něj udělal dílko kvalitní. Jináč Montesano a jeho tři dobré víly, to je kapitola sama o sobě (a italské komedie jsou sice velmi svérázné, a italský humor ne každý musí pochopit, ale já patřím do té skupiny, která ho chápe - a to možná i více, než humor český). ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste Rím. (dyfur)

Reklama

Reklama