Reklama

Reklama

Jednou za život

(TV film)
  • Česko Danielle Steel: Jednou za život (více)

Obsahy(1)

Byl Štědrý den a v New Yorku světoznámá autorka Daphne Fields, ponořená do myšlenek, vstoupila do vozovky. Byla sražena autem a když ji sanitka dopraví v kritickém stavu do nemocnice, probíhají jí myslí záblesky vzpomínek na triumfy její kariéry i osobní tragédie, které začaly jedné osudné noci před devíti lety, kdy její manžel a malá dcerka zahynuli ve smrtících plamenech. Vůli dále žít a překonat zármutek našla Daphne pouze ve vědomí, že je těhotná. Začíná psát knihu inspirovanou svým zesnulým manželem a brzy se stává úspěšnou spisovatelkou. Vychovává svého hluchého syna Andrewa a aby mu zabezpečila tu nejlepší péči, přihlásí ho na luxusní internátní školu, kde jej svěří do rukou zkušeného ředitele, doktora Matthewa Danea. Když se objeví nabídka z Hollywoodu, Daphne ji přijímá, ale myšlenkami stále zůstává s Andrewem. Brzy nato se Hollywood zamiloval do jejích knížek a Daphne se zase zamilovala do jednoho z hlavních představitelů filmu, natáčeného podle jejího románu. To samozřejmě není konec dojemného příběhu, protože se opět blíží vánoce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Handle 

všechny recenze uživatele

Přeslazené jako vždy, ale D. Steele neberu až zas tolik katastrofální jako R. Pilcherovou. Takže nic pro mě, ale ještě se to dá.. ()

filipvrbik odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně amatérsky až trapně udělaný film! A škoda, při dobrém zpracování to mohl být zajímavý film, ale toto je děs.. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama