Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh začíná při jedné tajné vojenské operaci, při které se podaří získat vlkodlačí krev. Krev je ihned dopravena do vládní laboratoře a zde má posloužit k vědeckým účelům. Zanedlouho se však celý projekt vymkne kontrole a zrodí se takřka nezastavitelné a nezničitelné monstrum v podobě obřího křížence člověka s vlkodlakem. Laboratorní výzkumné prostory se tak stávají lovištěm pro dokonalé monstrum s dokonalým instinktem najít a zabít vše živé. (Chupacabre)

(více)

Recenze (7)

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Podobně laboratórne záležitosti sa nezaobídu bez dobového klišé a ani toto nie je výnimkou. Podstantný je mutant a jeho aspoň trochu upravená vizáž. Táto ale nevyšla , ale uznávam , že podobné snímky majú svojich fandov - čize nehodnotím. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprosto ryzí béčko jako stehno, oplývající klasickou osmdesátkovou atmosférou, sympatickým monstrem vlkodlakem, žádným digitálními efekty a hudbou silně kopírující Predátora... Já mám pro tyhle kousky opravdu slabost, takže jsem byl spokojen... ()

Reklama

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Na starší filmík to není až zase tak špatné, ikdyž jsem očekával víc. Klasická vyvražďovačka z prostředí tajných vládních laboratoří ... kde je dokonalým zabijákem výtvor pomatených vědců ... takové filmíky prostě zbožňuji !!! ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Takže nejaký neurotický agent picne vlkolaka a čórne mu krv. Následne nie je spokojný s postupom jeho nadriadených, tak si ju sám pichne a po jednom náhodnom znásilnení sa zmení na chlpatú/zubatú bambuľu, ktorá je ale rýchlo spacifikovaná a polovicu filmu buď zmrazená či bezvládne ležiaca na operačnom stole, kde mu doktori bez hraníc transplantujú kovovú kožu aby bol z neho supermadrfakingwérvolf, ktorého sa budú báť až v severnej kóreji. Akurát že sa mu moc spolupracovať nechce a ide si za pomstou vždy keď sa mu podarí zdrhnúť z lôžka. Je to samozrejme blbé ako svedkovia Jehovovi, ale pár zaujímavých nápadov vykukuje spoza rohu a masky a operačné efekty sú dosť dobré. Hlavne sa mi páčili tie ručne odlievané strieborné rakety do bazuky čo po vlkošovi v závere strieľali. Béčko ako prasopes, bodka. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kane Hodder v další roli monstra, tentokrát opancéřovaného vlkodlaka, který by se strašně rád proháněl po chodbách vládní laboratoře a lovil tam výzkumníky. Bohužel, tohle mu tvůrci dovolí až v poslední třetině, dlouho předtím je totiž držen na operačním stole. Nuda ale nehrozí, i díky úvodní půlhodině, v níž dojde na první střet s lykantropem, převoz jeho krve do výzkumáku a tamní přeměny jednoho z vojáků na zablešenou kreaturu. Je to sice blbý a místy nechtěně vtipný béčko, které navíc drze kopíruje hudbu z Die Hard, ale docela dobře se na něj kouká. Kdysi vysíláno na PRO7. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama