Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policajný dôstojník John Kang je hrdý na svoj kambodžský pôvod. Doma má zavesený obraz svojho deda v starobylom kambodžskom odeve bojových umení. John sám na sebe pracuje a neustále sa zdokonaľuje v bojovom umení, aby tak nasledoval svojho deda. Jeho najlepší priateľ, detektív Paddy White, ho privezie k vyšetrovaniu záhadných vrážd. Postupne objavia, že prsty v týchto zákerných zločinoch má kambodžská mafia, ktorá vyšle priamo do Los Angeles elitného zabijaka Sun Tecka, aby zahladil všetky stopy. Pri svojej krvavej misii neušetrí nikoho, dokonca ani Paddyho. Po jeho pohrebe môže John konečne naplniť dedovo dedičstvo... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Skvělé zase jsem mohl po dluhých letech sledovat pravé nefalšované akční béčko OH YES. Byly tam všechny ingredience a já si to náramě užil Lorenzo Lamas coby akční hrdina ujde a když hledá balónek co mu jeho dcera zahrabala do písku je to tak hypertrapné až mi málem vyhrkly slzy dojetí (on se totiž Lorenzo pomodlí a písek se rozestoupí a balónek je na světě :-)))))))))))))))))))))))))))))))) No jinak zloduši jsou v pohodě, protože asiati prostě sveřepý ksichty uměj to je bez debat, a akční scény se nesou v duchu 80. let. A to je právě minus tohohle filmu kdyby jej natočili o 10 let dřív mohl to být opravdu celkem hit. Takhle si ho užije jen pár lidí jako já co má rádo béčka, protože jsem byl fakt spokojeně vytlemenej, přišlo mi že mi je zase sedm let a koukám na Odpadlíka. To byly časy. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Standartni akce pornoherce Lamase tento kousek je jeste z doby kdy se i celkem slusne pral takze tuto slozku filmu lze urcite bez problemu zkouknout ale jinak je to silena zdrapanina s tak neprehlednym pribehem a z takovymi kamenymi puctoky v ostatnich rolich ze je to i na akcni zetko az prilis ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tohle se vcelku docela povedlo. Nebylo to ani tak nudné, příběh byl dobrý, akce, přestřelky a bitky s Lamasem. Je to mezi 3-4 hvězdami, ale spíš lepší 3. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jenom se potvrdilo to, co jsem si myslel… Lorenzo Lamas měl raději zůstat u bojových akčních béček a nikdy se „nesrat“ do nízkorozpočtových scifi a hororů, kde si jen poškodil své jméno a předváděl slabé výkony. Podobné kousky jako tento mu svědčili o mnoho více, protože on nikdy nebyl ničím jiným než průměrným hercem, ale bojové umění ovládal slušně…Tento film sice nepatří mezi to nejlepší, co natočil, ale i tak jde o slušnou průměrnou podívanou. A to především zásluhou výkonu jeho protivníka Jamesa Lewa – zabijáka s vytříbenou technikou i „náčeníčkem“ – zabití lanem, nebo pláštěm hodně slušné… ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Spracovanie filmu je klasické jednoduché, nenáročné béčko v rámci žánru a doby. Záporáci sú namachrovane komickí, hlavný hrdina jalové dobráčisko, zápletka až trápne jednoduchá a technické spracovanie akčných scén (hlavne prestrelky) amatérske a evidentne nízko rozpočtové. Jedine čo evidentne o také dve triedy vyčnieva a vďaka čomu dávam 2 hviezdičky, sú bitky. Síce ich nie je veľa, ale sú prehľadne natočené a choreografia je perfektná. Až tak, že mi to nedalo a pozrel som si kto ju mal na starosti. Starý dobrý John Salvitti. Veľký kamarát Donnieho Yena s ktorým absolvoval niekoľko fantastických súbojov pod taktovkou majstra Yuen Woo-pinga, takže nečudo, že od nich evidentne niečo pochytil. Už len kvôli tým súbojom stojí film za jedno pozretie. 4/10. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Chce se mi napsat, že jde o naprosto ukázkově udělané béčko, ale... ...je to vůbec béčko? Nebo je to už ve vyšší kategorii? Příběh jede pěkně kupředu, akční scény mají retro atmosféru, působivé jsou i dialogy. Ale co lze ocenit nejvíce, je to, že mafiánská atmosféra tady funguje opravdu mrazivě a nikoliv parodicky, jak to v podobných žánrech bývá. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Tak tady to byl, vrchol akčního žánru. Lamas v perfektní kondici. Opět báječný a vkusný vhs lákadlo v úžasných devadesátkách. Pěkná přehlídka bojových umění a Lorenzo umí. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

VHS klasika s Lamasem, která si drží vysokou laťku v akčních vodách. Pro mě srdeční záležitost, na kterou se po čase dívám rád znova. ()

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

Na Lamase je to fakt dobrý. Zatím jeho druhý nejlepší film. A díky slušné akci a absurdně debilními scénáři je to i celkem zábavné. Já tomu ty 3 hvězdy dam. 50% ()

Reklama

Reklama