Reklama

Reklama

Policejní šéf se rozhodne spojit síly s člověkem, který rád porušuje zákon a s hrdinským mistrem bojových umění s jediným cílem: spolu vytvořit ten nejsilnejší tým v bojovém umění Shootfighter, jaký kdo dal kdy dohromady. Neohrožená trojice se vydá do Las Vegas, kde bude bojovat ve sportu, který zná jen jeden výsledek - smrt. Policista chápe vstup do krvavé arény jako poslední možnost pomstít se za smrt svého jediného syna. A přátelé mu v tom chtějí pomoci... (Intersonic)

(více)

Recenze (14)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Po skvělý fightama přeplněný jedničce, jsem nečekal takovou (né teda uplně) slabotu. Píšu slabotu, protože bojových scén bylo výrazně méně a příběh byl výrazně slabší. Příběh beru, něco si vzali z jedničky a udělali to prostě obyčejně, to mi tak nevadí, ale že tam dají tak mín bojů? Špatně, mohli se aspon snažit udělat to lepší, svižnější, akčnější.. kdepak. Zklamání, ale zase mi to tak žíly netrhalo. Film jsem si celkem užil a hlavně furt tam je původní trio Yeung, Zabka a mánička Bernardo. Takže hodnotím čistým průměrem. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování nám opět ukazuje svět zakázaných soubojů a hrdinských postav. Zabka a Bernardo by si určitě zasloužily nimanaci pro " Video Dvojici" roku 1995 :-) Bolo Young v roli Shinga (mimochodem, tak se jmenoval syn mistra Tanaky v Krvavém sportu) nepředvedl nic překvapujícího. Zato postava jménem Eddy perlila po celou dobu filmu. Jeho charakter se mě zde líbil nejvíce. Slizoun co byl propuštěn z vězení, aby se infiltroval mezi organizaci a dohodil jim tam nové zápasníky. Jeden se jmenoval Žralok, hehe. Eddyho hrál Jorge Gil a můžeme si ho dobře pamatovat v Nemilosrdné spravedlnosti, kde hrál chromého šéfa jedné autodílny. Tohle už navždy zůlstane pouze pamětníkům videopůjčoven. ()

Reklama

Caelos 

všechny recenze uživatele

Další z kategorie těch filmů, které jsou sice viditelně špatné, ale člověk se dívá do konce a nijak se nenudí. To je asi tak jediný klad. První co mě bilo do očí byl hlavní badguy, neboli záporák, který vypadal spíš jako kuchař, nebo s velkým přimhouřením oka jako gorila nějakého big bosse. Ale že by měl být tím big bossem on? Takový srandovní tlusťoch? To mi poser koule, to je opravdu ženiální. Přeskočím-li těch pár kravin, které mne buďto rozesmály, nebo nasraly, dostávám se k hlavní náplni filmu, čili boji. Ten mne velmi zklamal, mělo to zhruba stejnou úroveň jako souboje ve Walker, Texas Ranger. Bylo to hrozně toporné, pomalé a předem připravené, při některých bitkách dokonce někdo nastavoval blok dřív, než na něj šla rána. Vypadalo to prostě "já tě bouchnu semhle, ták pomaličku (však oni to potom zrychlí), dobrý, teď mu to jako vykryju a naznačím kop", pak příjde detailní záběr na ksicht, po kterém projede noha. Souboje byly k posrání nudné, strojené až hanba. Nicméně jsem aspoň čekal, co předvede Bolo Yeung aka Shingu, u kterého bylo od začátku jasné, že bude bojovat s tím japonským hokynářem. Moc toho nepředvedl, bachratý uzenář působí směšně a opět to vše působí strojeně. Jinak je ale druhý Shootfighter celkem v klidu, člověk to nemusí moc pozorně sledovat a dá se u toho vařit, žehlit, prostě něco dělat. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna sa o jednu z tych znesitelnejsich arenoviek z deväťdesiatych rokov. Samozrejme s Adkinsovym Undisputed sa to neda v ziadnom pripade porovnavat, ale na rozdiel od dobovej konkurencie film obsahuje v prvej polovici celkom zrucne natocene bitky so slusnou choreografiou od dlhorocneho spolupracovnika Donnie Yena, Johna Salvittiho. Bohuzial akonahle v druhej polovici nastupia na scenu hlavne hviezdy, tak sa bitky rapidne zhorsia. Su zrazu snimane prilis z blizka a casto strihane. To asi preto, aby si hlavne hviezdy neublizili. Skoda. No a samotny pribeh v ramci zanru nie je nicim vynimocny a ani nestoji za zmienku. Snad len, ze v tejto serii hral Bolo Yeung nezvycajne kladnu postavu. Upachtene 4/10. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je to v pohodě arénovka, tak jako předchozí díl. Sice mi přišlo, že bojů ubylo, ale i když ubylo tak se pořád na to dalo koukat. Děj je jednoduchý a film odsýpá a nenudí zbytečnými scénami. Sice si nebudeme nalhávat, že ty bitky jsou takové ok a nic spešl, ale jako odpočinkovka to poslouží dokonale. Akorát Bolo hraje klaďase, sice ho mám radši jako záporáka, ale i tak je to fajn, ho tam vidět. A musím říct, že ten obal znám, v dětství jsem ho určitě viděl. Za mne pohoda. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama