Reklama

Reklama

Mladá čarodějnice

  • Česko Teen Witch (více)
Trailer

Obsahy(1)

Louise (Robyn Lively) je celkem nudná, nesmělá a nepříliš oblíbená dívka, která touží po hvězdě školního fotbalového týmu Bradovi (Dan Gauthier), u kterého ale nemá nejmenší šanci. Louise ale týden před svými 16. narozeninami navštíví věštkyni, od které se dozví překvapivou věc - zjistí totiž, že je potomkem čarodějnic ze Salemu a že v den svých šestnáctin se její geneticky dané schopnosti probudí k životu. Když si pak ověří, že to je pravda, využije svých nově objevených schopností a stane se nejoblíbenější holkou na celé střední. Mimoto dosáhne také dalších typicky teenagerovských cílů, jako je například pomsta na krutých učitelích či znepříjemnění života těm spolužákům, co ho dříve znepříjemňovali jí samotné. A poté, co mezi ní a Bradem přelétnou jiskřičky lásky, si ale nemůže být jistá - je to pravá láska, nebo je Brad jen očarovaný? Tento legrační pohled zpět do 80. let režíroval Dorian Walker a neměl by ujít nikomu, kdo se rád pobaví nejen nad "čarodějnickým" příběhem, ale také nad fantastickými dobovými účesy, oblečením a výraznou hudbou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějakou ptákovinu, ale nemůžu si pomoct, mně se snímek z roku 1989 líbil. Má to ještě ten osmdesátkový look, který je prostě k sežrání, má to příjemně hloupoučký romantický příběh, který ale docela funguje. A hlavní hrdinka se mi prostě líbila, byla skvěle vybrána do své role a neměnil bych. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Toto som ako decko zbožňoval. Zabudol som ale názov, a pre zlé indície (ani neviem prečo som bol celý čas v tom, že hlavnú úloha hrá Belinda Carlisle) som Teen Witch roky márne hľadal. Napokon som ju vďaka ČSFD znovu našiel (díky Madden) a vo výsledku moc nechápem, prečo som ju mal ako decko tak rád. Veď je to rozprávka pre malé dievčatká! Hold, asi som bol malé dievčatko :) Pre tých, čo neradi roky osemdesiate, pôjde asi o nevydržatelnú záležitosť. Pre mňa ako ich milovníka, sa to sledovať dá. Je to nekonečne dekadentná metrosexuálna 80s fetiš volovinka, ktorá trochu prezieravo dokázala zároveň recyklovať aj to najhoršie zo štýlu začiatku rokov deväťdesiatych, a dnes už pôsobí po všetkých stránkach tak strašne mimo štýl, že ju proste treba mať rád. By the way, dnes by rovnaká látka bola spracovaná: v horšom prípade ako Twilight, v lepšom na spôsob Butterfly Effectu. Za pozretie stojí už len pre možnosť zrovnania, čo za divné filmy sa vtedy točili. A prečo sa s tým prestalo. ()

Reklama

Marky__ 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, že jsem si tenhle film půjčovala pořád dokola na videokazetě z videopůjčovny..asi jako desetiletá, možná dvanáctiletá holka, milovala jsem hlavního herce Dana Gauthiera, je to fakt kus :-)..po dvaceti letech jsem znova viděla na film+ minulý týden a byla to opravdu příjemná nostalgie, docela v pohodě 80tees teenage komedie, ale mě se na tom vždycky nejvíc líbil hlavně ten DAN no...který tedy bohužel následně moc díru do světa filmu neudělal :-/. ()

Profík 

všechny recenze uživatele

U mě tenhle film nostalgii nevzbuzuje a tak se jí nemůžu nechat při hodnocení ovlivnit. Je to hrozně průměrné, občas to něco naťukne a pak opustí, občas to dává i v rámci filmu pramalý smysl. Tak na jedno kouknutí a jinak nic zásadního. Robyn byla c roli fajn, jinak trochu podobné Čarodějky s Robin jsoui sice jiným žánrem, ale o parník jinde a lepší. 55% ()

Brygmi 

všechny recenze uživatele

Louisa je mladá středoškolačka s nemožným vkusem, otravným bratrem a jedním "zvláštním dědictvím". Je totiž čarodějka, jak jí prozradí jedna stará vědma. Nejdříve tomu nevěří, jenže pak zjistí, že na tom přece jenom něco bude. A tak toho začne využívat. S pomocí kouzel se stane nejpopulárnější dívkou ve škole a získá i lásku idola Brada. Má všechno, co si přála, ale... může z toho mít radost, když to není reálné? Ne, originalitou tenhle snímek zrovna nepřekypuje, ale stejně mám na něj jen pěkné vzpomínky. Tohle je moje dětství a dospívání. A když se na něj dívám teď, užívám si tu skvělou atmosféru konce osmdesátých let podpořenou stylovou hudbou a připadám si, jako kdyby mi zase bylo dvanáct. A pro dvanáctiletou neexistuje lepší film. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama