Reklama

Reklama

Obsahy(1)

AmericMěsto New Orleans se jako každý rok připravuje na velkolepou slavnost, turisticky nejatraktivnější a současně nejvýnosnější události roku. Během příprav vyzve geologa Matta Andrewse, který pracuje v Louisianě jako konzultant a expert na ochranu před zemětřesením, jeho bývalá přítelkyně Allison Beauchamp, pracující pro radnici, aby prozkoumal potenciální ohrožení města během blížící se slavnosti. Možná to zpočátku měla být záminka, aby si Allison mohla s Mattem promluvit a požádat ho, aby zapomněl na minulost a zkusili to opět spolu. Možná v duchu doufala, že se dočká okamžiku, kdy ji Matt požádá o ruku se zlatým prstenem v ruce. Jenže Matt, sužovaný výčitkami od nehody, které před lety nedokázal zabránit, bere svou práci vážně a zjistí, že městu opravdu hrozí katastrofa. V podzemí je obrovská dutina, která se začíná bortit. Jeho předběžná zpráva doporučuje představitelům města odvolat každoroční slavnost, navzdory jeho prognózám se však vedení města rozhodne riskovat, protože by tak přišlo o značné zisky. Matt však věří, že nebezpečí opravdu hrozí a spustí se do podzemí. Zjistí, že celá francouzská čtvrt se v nejbližších hodinách zhroutí do obrovské propasti. Dokáže varovat obyvatele dřív než ke katastrofě skutečně dojde? Podaří se mu vyburcovat představitele města, aby ohroženou část města evakuovali dřív než se propadne do hlubin země? A podaří se mu zachránit Cindy Evers, vzpurnou neteř své přítelkyně, která se vydala s kamarády na velkou párty přímo do ohrožené části města? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Looser to odhadol. Mohol to byť aj lepší katastrofický film, ale postupne sa stáva stále viac stupídnym a silene napínavým až je to na smiech. Niekto sa snažil brakový scenár natiahnuť na film, ale v tomto prípade je aj 90 minút neskutočne nekonečné utrpenie. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Tak televízna produkcia a jej klasické zjednodušovanie témy, nie je nič nové ale aspoň to ako tak zaujme a plytkých dialógov tu až tak moc nie je aby to pokazilo viac dojem než by muselo. Dalo sa to prežiť, ešte že tam hral v hlavnej úlohe hrdina tipu ako John Corbett. ()

Looser 

všechny recenze uživatele

Američani jsou prostě posedlí katastrofickými filmy všeho druhu. Bohužel tenhle patří k těm horším kouskům. Osamělý geolog a jeho polyuretanová pěna ...to je fakt síla :-)) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama