Reklama

Reklama

Dívky z pláže a monstrum

  • USA The Beach Girls and the Monster (více)

Recenze (5)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné jak si lidi v téhle době dokázali bavit a jaké bikinky se kdysi nosily. Vůbec mi nevadilo,že v záběru,kdy hledají dívky a dívají se na stopy v písku,jde vidět mikrofón,příšera je udělaná z nějakejch listů čico s hezkou šišatou hlavičkou. Nejlepší je na tomhle,že hudbu dělal Frank Sinantra Jr. Docela mi to připomínalo film z roku 1980 Děs přichází z hlubin,tam,ale v závěru byl opravdu dobrý masakr. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Další filmový zářez o potvorákovi žijícího na pláži a vraždící všechny kolem na potkání. Onen potvorák sice vypadá, jakoby zběhl z nějakého zábavného lunaparku, ale na brakový film dejme tomu. A jestli je zábavný i tento snímek? Přijde na to, jak hodně shovívavé oko divák má. On ten potvorák může být skutečně potvorák z moře, anebo je to jen nějaký šílenec v masce. Ale ono se s tím zase tolik nepracuje. Příběh z poloviny obsahuje scény, které jakoby do tohoto filmu ani nepatřily. Svým způsobem je to taková nepovedená televizní inscenace natočená v reáliích. Herci nehrají a jen se vyskytují. Prostě někde odříkají svůj text a tím to hasne. Sem tam, aby se neřeklo, někde vyskočí onen potvorák, někoho zardousí a zase odejde. Celkově snímek vypadá, jako by byl točený na koleně zcela bez scénáře. Ne, toho snímku, označující se jako zetkový, se velkým obloukem vyhnout a raději zhlédnout daleko lepší film „Netvor z Černé laguny“ (1954). ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

To je tak krásně blbý :) Ve srovnání s touhle pakárnou se snímek Russe Meyera Faster, Pussycat! Kill! Kill! ze stejného roku jeví jako intelektuální opus s komplikovaným dějem a propracovanou psychologií postav. Už samotný titul snímku je vševypovídající... Řadit tenhle letitý bizar žánrově k hororu mi přijde trochu zvláštní - strašidelné to není ani trochu, a maska monstra, stejně jako speciální efekty, jsou jednoduše k smíchu (a to nejenom kvůli stáří snímku) - ale co jiného by to asi nakonec bylo... Nejvíc mě na tom bavily hezké holky na pláži a super soundtrack, jinak mě to ale spíš zklamalo (hlavně to závěrečné rozuzlení) - na to, aby ten film fungoval jako čisté guilty pleasure, mi to bohužel místy přišlo docela nudné. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem chuť na nějakej Béčkovej kousek a název filmu mi napověděl, že tady bych mohl být na tý správný adrese. A opravdu, hned od začátku jsem se nestačil divit co mi to tenhle snímek naservíroval. Monstrum se objeví už po pár minutách a strach z něho opravdu nejde(což jsem ani nečekal a nevadilo mi to) zaručeně ale jeho zjev vyvolá úsměv na tváři. Taktéž pobavili tanečky a křepčení omladiny na pláži. Hold doba se změnila. To bylo fakt úsměvný jak se mládežníci v tomto filmu bavili. Celkem lze pochválit i zvolenou hudbu. Jinak toho ale zase film až tolik nenabídnul. Podívat se na to dalo to né že né ale já osobně jsem od toho čekal daleko větší porci Béčkový zábavy. Ale ať nežeru tak ty slabší 3hvězdy dám. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama