Reklama

Reklama

L'orribile segreto del Dr. Hichcock

  • angličtina Raptus: The Secret of Dr Hichcock (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v roce 1885, kdy nekrofil dr. Hichcock při sexuálních hrátkách dá své ženě příliš velkou dávku uspávadla a ta umírá. Po několik letech se ožení znovu, aby pomocí krve své nové, mladé manželky znovu oživil svou první ženu. (hladass)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Velmi málo napínavý plagiát Mrtvé a živé, resp. špatná adaptace předlohy Daphne du Maurierové. Ironie je, že v Hitchcockově černobílé verzi byl gotický jen dům, ale mnohem ponuřejší než celý tento barvotiskový gothic horror. Navíc byl nejen obsazený béčkovými herci, ale v případě Steeleové velmi nevhodně i typově - tak plnokrevné (a lehce vulgární) ženské jsem nevěřil ani jedny mdloby. // 20% ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Režisér Riccardo Freda prý neměl hororový žánr vůbec v oblibě. A na jeho filmu je to znát hned na první pohled. I když má k dispozici královnu gotických hororů Barbaru Steele a film obsahuje klasické propriety žánru, tak je to podáno tak vlažně a bez zájmu, že i těch necelých devadesát minut se vleče naprosto útrpným způsobem. V porovnání s o dva roky starším skvostem The City of the Dead, kde se atmosféra dala krájet a každý záběr byl pastva pro oči, tenhle nemastný neslaný kousek dostává těžce na frak. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Výborný gotický horror s uhrančivou Barbarou Steeleovou, ikonou strašidelných filmů 60.let. V tradičních kulisách žánru - hřbitov, tajemný dům, podzemní chodby a kobky - se odehrává psychologické drama mezi šíleným doktorem a jeho druhou ženou. Nekrofilní psychopat vyvine anestetikum, které zpomaluje srdeční tep. Umožňuje tak provádět riskantní operace, současně ale přivádí pacienta do stavu, jenž připomíná smrt. V dokonalých barvách Technicoloru a za doprovodu majestátní hudby Romana Vlada spěje temný příběh k děsivému finále. Horrová klišé jsou více než příjemná - lebky, kosti, zhasínající svíce, mlha na hřbitově i v zahradě, kroky, siluety, výkřiky a černá kočka! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Rozhodně slušná gothika ve svém nejklasičtějším podání, ale právě ona přímočarost a zaměnitelnost s jinými příbuznými mi dělá problém vzpomenout si po několika týdnech, o čem že to vlastně bylo. Opět je tu Barbara Steele a její muž snažící zbavit se jí, zase ta lebka, černá kočka a tajemné zvuky obcházející ponuré rodinné sídlo. O to víc s podivem, že mě to tentokrát nedokázalo celé tolik upoutat k sedačce. Pro ostatní fanoušky ale rozhodně povinnost. ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Jak už tady někteří psali, mnohem radši bych byl, kdyby tenhle gotickej horor byl černobílej. Podle mě by byl ještě víc strašidelnější.. Jinak skvělá atmosféra, i když mi chybělo víc lekaček a hlavně výbornej konec! To bylo psycho kurva! A úplně nejvíc mě potěšilo a i zarazilo, že cca v čase 1:01:20 zazní čeština!!!! To mě fakt překvapilo... ()

Zajímavosti (4)

  • Film bol natočený za 14 dní. (beso74)
  • Miesto natáčania (Villa Peruchetti, 21 Via Pietro Paolo Rubens) je dnes sídlom bulharskej ambasády v Ríme. (beso74)

Reklama

Reklama