Reklama

Reklama

Štvanec času

  • USA The Tomorrow Man
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Obyčejný muž s obyčejným snem - zajistit lepší budoucnost pro svého syna. Ale co když s ním má budoucnost úplně jiné plány? Uprostřed 70.let si Larry žije poklidným životem. Mezitím, v roce 2000, zvrácený zločinec se svým gangem ukradne stroj času. Díky němu se dostane zpět do 70.let a unese Larryho syna. Raněn touto ztrátou, vydává se Larry po jeho stopách napříč časem až do budoucnosti: ta má pro něj zdrcující novinku - únosce jeho potomka není jen tak někdo - je to jeho vlastní, už dospělý syn! Podaří se Larrymu vyhrát souboj s časem a zvrátit tak krutou pravdu budoucnosti? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 2/10 Děj 7/10 Hudba 3/10 Efekty 2/10/// PLUS: je to koukatelný a zápletku mám rád, po dějové stránce je ten film dobrý a zajímavý, má to svoje kouzlo MÍNUS: rád bych dal 3 hvězdičky, protože děj je v pohodě, ale evidentně by film zasloužil o dost víc financí, lepší herecké obsazení, kvalitnější triky, lepší zvuk i hudbu, působí to dost jako televizní film z devadesátek, technická stránka filmu je velice slabá, herecké projevy z řad amatérských herců, logika v ději a v chování postav má velké mezery a hlavní hrdina se po celou dobu chová jako naprostý kretén, aby ho nakonec jedna scéna změnila a on prozřel/// Shrnutí: Přes výše napsané negativa si film rád ponechám ve své sbírce, kde na shlédnutí čekal více jak 15 let. Pro tento námět mám slabost a doufám, že někdy bude zpracován znovu a lépe./// Celkem 43%/// ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Slabé tři hvězdy, ale na pouhé dvě to mělo docela přehledný scénář, i když se vršilo klišé na klišé a samotný námět (syn se vrací, aby napravil křivdy otce) je také provařený. Herci jsou skutečně prkenní, ta dramatická hudba leze na nervy, ale na holky se dobře kouká a až tak blbé to skutečně není.A líbil se mi i konec, a to pozitivní vyznění. ()

Reklama

Tomulka 

všechny recenze uživatele

To byla hrůza jen jsem se dodíval, abych věděl, zda film skončí předvídatelně či ne. To že absolutně nedával smysl přesun v čase to bych asi vynechal. Herci hrozní a ty efekty katastrofa. Nechápu jak se můžou točit takové filmy jsou to vyhozené peníze. Dávám jednu hvězdičku a to jen za zápletku (syn otec a následky). Lidi na tento film fakt nekoukejte zbytečně strávený čas. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Je strašný sledovat, jak skvělý námět zabije otřesné provedení. Cestování časem a celkový nápad vrátit minulosti a napravit vlastní pokažené dětství je super. Herci jsou otřesní, hlavní hrdina vypadá příšerně nesympaticky už sám o sobě a postava kterou hraje mi byla tak odporná, že bych ji okamžitě bez záváhání zabil. Efekty nemá cenu komentovat, výprava - jedna ulice na které se změní jen auta a díky tomu máme poznat skok v čase. Nejhorší je zoufalý rytmus filmu, kde jsou neustále střídány zoufale přeslazené scény s naproto ubohýma přestřelkama. A ty hrozné klišé k tomu. Nevím, tohle mohl být super film, dostat to do ruky aspoň nějaký průměrný řemeslník. ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem přemýšlela, kolik mám tomuto filmu dát hvězd. Nakonec jsem se rozhodla pro dvě. Výkony herců byly strašné, až na hlavního hrdinu... Filmaři si hlavně měli uvědomit, že film během roku zestárne, vzhledem k tomu, že se vrací do roku 2001 ... a rychle stárnout diskety, rádia apod. které už tehdy nebyly moc "IN". Jinak velice špatně vybrané postavy, z hlavní agentky mi trapností stávaly chloupky na rukou a syn z minulosti VŮBEC není podobný synovi z budoucnosti. Hudba byla občas dobrá, každopádně dalo se předpokládat jak to skončí, dokonce i dialogy postav byly předpovídatelné. Nic moc! ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama