Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Deväť rokov po uvedení šialenej komédie "Blbý a blbší", v ktorej nápadito uleteným spôsobom zahrali hlavné postavy Jeff Daniels a Jim Carrey, vzniklo toto teenagerské pokračovanie. Príbeh dvoch mierne retardovaných priateľov Lloyda Christmasa a Harryho Dunne sa vracia do ich stredoškolských rokov. Ústredné duo tu stvárnili mladistvé karikatúry pôvodných hercov. Celý tento film je vlastne len smiešna karikatúra úspešného snímku z roku 1994. Blbý "Blbý a ešte blbší" je blbosť pre blbých blbcov. * ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pitomá jednička je v porovnání s týmhle prequelem film nezměrných kvalit. Není to úplně odpad, hodně scén se celkem povedlo a Eric Christian Olsen je mladý Jim jak vyšitý, ale šem musí být jasné, že to kvalit celkem fajn jedničky nebude dosahovat. S přehledem nejlepší scény jsou s otcem Jessicy, ať už u nich v koupelně nebo při závěrečném pomrknutí, u obou jsem se upřímně zasmál, jenže zbytek stojí fakt za starou belu. Harry a Lloyd se potkají na začátku sedmé minuty tak, že do sebe vrazí. Tím by příběh mohl být vyřešený a film tak měl skončit, já bych dal 2* za ucházející úvod a neviděl zbytek...PS - Mladej Shia vypadá skoro stejně jako současnej Shia :)) ()

Reklama

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Špatný pokus o pokračování perfektní komedie. Tvůrcům nepomohli ani podobné účesy a vizuálně podobní herci. Co ale odsuzuji nejvíce je naprostá scénářová nicota. Scénář je bezduchý a dialogy stojí a padají na holých vycucaných rádoby vtipných větách. Prostě všechno špatně. Toto pokračování nemělo vzniknout. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Každý ví, že pokračování filmu, který měl úspěch, musí být horší. K tomu všemu se změní skvělé původní obsazení na neznámé tváře, které nemohou dosahovat takových kvalit jako původní sebranka. Proto také má tohle pokračování tak špatné hodnocení díky lidem, kteří mu nedají šanci. Svým způsobem je tohle pokračování také vyvedené. Člověk se tu nasměje opravdu hodně věcem. Takže pod tři hvězdičky nikdo normální (který ocení komedii) jít nemůže. Lepší průměr. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Eric Christian Olsen skvelo napodobňuje Jima Carreyho a tam asi všetky klady končia. Je to tupé, bez humoru, s mizernou hudbou (stačí si spomenúť na geniálny soundtrack jednotky), postráda to inteligentnú absurditu pôvodného filmu, takmer vôbec tvorcovia nepracujú s mytológiou okolo Harryho a Lloyda (Frida Feltcherová len ako malé cameo?) a vlastne koniec koncov tu nie je prakticky nič, prečo by sa to oplatilo pozrieť, lebo i takí Shia LaBeouf, Eugen Levy, či Luis Guzman tu podávajú len priemerné výkony. Zbytočný film. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)
  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)

Reklama

Reklama