Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará čarodějnice pověří válečníka Deathstalkera, aby našel a shromáždil tři magické předměty: pohár, amulet a meč. Jinak by je získal zlý kouzelník Munkar a zneužil je. Po získání meče míří Deathstalker na turnaj, kde se má rozhodnout, kdo je nejsilnějším válečníkem. Na turnaji bojuje Deatstalker proti intrikám krále, který drží v zajetí hodnou princeznu. (type_B)

(více)

Recenze (59)

Blazena 

všechny recenze uživatele

Deathstalkerovská série je dobovým příkladem exploatační estetiky (násilí, akce, OO, humor, efektnost) invazivně nacuclé na úspěšný fantaskní žánr sword-and-sorcery proslavený Barbarem Conanem (následovaly spřízněná béčka Barbarian Queen či The Warrior and the Sorcessness). Zároveň představuje jednu z prvních orientovaných sérií Cormanovy produkce na formát videa a kabelové televize, které se objevily na konci 70. let., a které Corman začal zásobovat svými paskvily pod hlavičkou své nové distribuční a produkční společnosti Concorde-New Horizons. Fantaskně-středověké variace o bijci Deathstalkerovi vykazují "slušné" produkční zázemí, které se souvisle zhoršovalo s dalším sequelem až se poslední film přesunul do Maďarských lokací. Kromě prvního dílu každý následující snímek ze série recykluje v rámci děje či výtvarného řešení díla předešlá, a zcela bezostyšně se vykrádají i původní sekvence. Stylově se divákovi snaží nabídnout to, co monumentálnější produkce fantastického žánru, což se jim logicky úplně nedaří; na druhou stranu nabízejí divákovi to, co mainstream nemůže, což se jim daří výsostně. Výsledkem je podivuhodná syntéza blyštivé vyumělkovanosti a neurvalé přízemnosti. Deathstalkerovské filmy jsou obdařeny pitvornou opulencí, velkou dávkou prostopášnosti a groteskní komiky. Hlášky by se daly citovat, u 80' fantasy nesmí chybět ♪ synťáky a dostatek trvalé ondulace; ňadrově-bicepsový kvocient pak na 15 minut čistého filmového času dosahuje úctyhodných hodnot. Pokud máte možnost, jděte do toho – a nejlépe s tuzemským dabingem, který pro Video-spoj připravila firma Heletip, a v němž exceluje Gustav Bubník, Pavel Soukup, Zuzana Skalická či Jana Drbohlavová. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Co jsem to sakra právě viděl? Neuvěřitelně ujetá zhovadilost, která nedává vůbec smysl. Možná je to tím, že nemá skoro žádný scénář, v některých scénách jsem vůbec netušil co se děje a zdálo se mi že to nenavazuje. Teoreticky vzato to má potenciál na zábavnou super sračku, ale nějak mě to minulo - možná špatná béčková nálada. Hlavní bourák má sice nějaký ty muskle, ale vypadá celej film dost dementně, jeho parťák kterej zuřivě zatíná břišáky na tom není o moc lépe. A po zdejších komentech jsem čekal větší porci obnažených ženských :) ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Největší mínus tohoto snímku, možná i série (zatím nemohu říct) je, že vznikl rok po kultovním Barbaru Conanovi. Marně se to snaží ve všem být lepší, až je to spíše k smíchu. Postupně: hlavní hrdina má sice dobrou postavu, ale obličejem je tak strašně nepřirozený, že je to až trapné. Jinak jako barbar není zlý. Hudba. Na Conana to nemá, ale vůbec není špatná! Příběh! A jsme u toho. Strašné a kdybych neměl slabost pro fantasy, respekt k době a kráse všech zúčastněných žen, okamřitě mlátím odpadem!. Jak jsem psal, ženy krásné! L. Clarkson - budiž jí země lehká - kráska! Ostatní to samé. Ale ten příběh, bože to byla taková blbost! To napsal někdo za odpoledne na koleni, ne? Nebo je to posle nějakého komiksu, či knihy?? To já nevím.... Ale hrůza a děs... No a zapomněl jsem zmínit druhé největší prohřešení. Jde o choreografii soubojů. S klukama ve školce (což zhruba na ten 83. rok u mě sedělo) bychom to asi zahráli líp. Hrůza.... Ale říkám. Mám slabost pro fantasy a zvláště tohoto typu - barbarian a pod. ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se postavě Lou Ferrigna z filmu Cage; největší debil v historii filmu je nemorální a sobeckej Deathstalker, telecí hlava s vlasy jak tekuté zlato, co krade, zabíjí a klátí promiskuitní buchty a ještě se tim "chlubí". Fandit se mu nedá, protože se bitkuje s Mečem Nesmrtelnosti a hlavní boss je slaboch a zbabělec, ale je s ním (a kolem něho) strašlivá sranda. Taky spousta uťatých hlav, nahých ženštin, souloží, prasečích mužů, znásilnění a mocných bitek. A papundeklových kulis a nahých ženštin. A nahých ženštin v bahně a souloží. A prasečích mužů požírajících prasata. A nahých ženštin. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je teda dílo!!!! No hlava mi to nebrala, ten film se nedá brát vůbec vážně a já jen doufám, že to bylo zamýšleno jako nějaká erotická sebeparodie nebo co ... Je to tak blbé, až se u toho člověk fakt pobaví. Deathstalker se měl jmenovat spíš Sexstalker, protože víc souloží než bojuje. 3/4 filmu jsou vlastně jen přehlídka fakt pěných holek, který mají zásadně kozy, kozičky a kozénky neustále venku. Přehlídka prcin a koziček, kozičky a prciny ... Do toho nulovej příběh, hlavní hrdina řekne 4 věty za film. Ale jsou zde neuvěřitelně vtipný vychytávky, občas nějaká gore-scéna ... Každopádně tento film je EROTICKÝ zasazený do nějakého fantasy světa, nic jiného to není ... Hodně zvláštní záležitost, ale doporučuju!! Já se bavil náramně ... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa 37 dní, uprostred leta. (beso74)

Reklama

Reklama