Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará čarodějnice pověří válečníka Deathstalkera, aby našel a shromáždil tři magické předměty: pohár, amulet a meč. Jinak by je získal zlý kouzelník Munkar a zneužil je. Po získání meče míří Deathstalker na turnaj, kde se má rozhodnout, kdo je nejsilnějším válečníkem. Na turnaji bojuje Deatstalker proti intrikám krále, který drží v zajetí hodnou princeznu. (type_B)

(více)

Recenze (59)

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se postavě Lou Ferrigna z filmu Cage; největší debil v historii filmu je nemorální a sobeckej Deathstalker, telecí hlava s vlasy jak tekuté zlato, co krade, zabíjí a klátí promiskuitní buchty a ještě se tim "chlubí". Fandit se mu nedá, protože se bitkuje s Mečem Nesmrtelnosti a hlavní boss je slaboch a zbabělec, ale je s ním (a kolem něho) strašlivá sranda. Taky spousta uťatých hlav, nahých ženštin, souloží, prasečích mužů, znásilnění a mocných bitek. A papundeklových kulis a nahých ženštin. A nahých ženštin v bahně a souloží. A prasečích mužů požírajících prasata. A nahých ženštin. ()

Chřástal 

všechny recenze uživatele

„Film je výborným příkladem žánru, který byl donedávna na našem trhu opomíjen,“ píšou na videokazetě. Pokud je myšlen žánr, který vystihl v úvodu komentáře uživatel Morholt , bude to nejspíš pravda. Machrování s mečem je směšné a příběh zní „získej meč, pohár a amulet, abys mohl zabít zlého čaroděje, který zrovna pořádá turnaj“. Skvělá je Deathstalkerova družina: týpek s kroužkovou košilí (pardon, kroužkovým topíkem) tak akorát pod bradavky a bojovnice, jejíž zbroj tvoří ideál všech fantasy hrdinek - legendární Cloak of Boobs, překonávající Royovu obálku románu Conan neohrožený. Mírně svěží závan představuje hlavní hrdina, který není zrovna ušlechtilý, ale asi to jediné, co mohli tvůrci oproti rok starému Conanovi nabídnout, je bizarnost a erotika. Druhý díl, který přešaltoval od tupé heroičnosti k přiznané nadsázce, je mnohem lepší. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Deathstalker je fantasy trash z dob kdy obdobný filmy prožívali svůj největší rozmach a slávu. Dnes už se člověk na tyhle filmy podívá spíš jen z těchto tří důvodů. Buď aby se zasmál nebo že tyhle filmy miluje no a nebo tak trochu z nostalgie na tyhle časy. U mě je to ten třetí důvod. Měl jsem prostě chuť na nějakej kousek Conanovskýho ražení. A volba padla na Deathstalkera. Kouzla a magie, polonahá těla, teatrální herecký výkony,.... No asi jsem dostal to co jsem očekával. Slabší 3hvězdy ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Tolik obnažených ňader se nevidí ani u Vividu, Hustleru nebo u Bangbros, nikde jinde snad ani nevystupuje jedna z hlavních hrdinek půlku filmu s mečem v ruce nahoře bez. Skoro žádný příběh, ale člověka to chytne a baví se těma useklýma hlavama, oči pojídajícíma příšerkama a ňadrama a pomalu v něm reinkarnuje láska k béčkovým osmdesátkách, takže jdu shánět další díly. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Barbar Deathstalker v honbe za dolapenie caradejnika Munkara. A dokonca ten Munkar nebol carodejnik, ale obycajny iluzionista. Vo filme nie je nudza o zenske prsia, ktore na vas cihaju kazdu chvilu:) Na fantasy zaner to bolo slabe a aj dost sranda pri subojoch. Priklad uvediem suboj s bojovnickou, ktora bodla svojho rivala pod pazuchu a nie do brucha,a ko si to maju divaci mysliet:) Sem tam padali nejake hlavy po zemi a aj rozstvrtenie konmi carodejnika sa dalo zniest. Na fantasy to chce trocha viac, ale co uz. Deathstalker zachranil svet a teraz si moze uzivat zo zenami, ved to bolo aj vidiet pocas filmu, ze sa rad miluje zo zenami. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa 37 dní, uprostred leta. (beso74)

Reklama

Reklama