Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará čarodějnice pověří válečníka Deathstalkera, aby našel a shromáždil tři magické předměty: pohár, amulet a meč. Jinak by je získal zlý kouzelník Munkar a zneužil je. Po získání meče míří Deathstalker na turnaj, kde se má rozhodnout, kdo je nejsilnějším válečníkem. Na turnaji bojuje Deatstalker proti intrikám krále, který drží v zajetí hodnou princeznu. (type_B)

(více)

Recenze (59)

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprostý trash, který snad ani tvůrci nemohli brát vážně a určitě ho pojali jako parodii na všechny hrdinské fantasy inspirované nedostižným Conanem... Anebo taky ne... Papundeklové kulisy, debilní děj, nesympatický hrdina, který neustále máchá mečem a opíchá všechno kolem sebe co má kozy a dýchá, zástupy polonahých ženštin, směšný záporák... Takhle jednoduše by se dal bez zbytečných keců shrnout celý film, u kterého pochopím celou škálu hodnocení... Já se docela bavil, tak dám za tři a jen lituji, že jsem tenhle šílený kus neviděl jako malý smrad, určitě bych teď zamačkával nostalgickou slzičku... ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Tolik obnažených ňader se nevidí ani u Vividu, Hustleru nebo u Bangbros, nikde jinde snad ani nevystupuje jedna z hlavních hrdinek půlku filmu s mečem v ruce nahoře bez. Skoro žádný příběh, ale člověka to chytne a baví se těma useklýma hlavama, oči pojídajícíma příšerkama a ňadrama a pomalu v něm reinkarnuje láska k béčkovým osmdesátkách, takže jdu shánět další díly. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Jistě že je to primitivní céčko, ale ve srovnání s übershity typu Kull Dobyvatel jde o velmi zábavnou a dobře odsýpající žánrovku. Hlavní hrdina se sice permanentně tváří jako idiot, ale charakterově to není žádný Dušínovský cucák i přesto že si zachovává tradiční hrdinský zápal, takže proč ne. Plus body k dobru za to že autoři měli koule si přiznat že ke sword&sorcery ty polonahé ženské a sex zkrátka neodmyslitelně patří (ony tedy neodmyslitelně patří i k čemukoli jinému, ale většinou to není tak výrazně tlačené do popředí). 6/10 ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Jedno ze dvou fantasy v roce 1983 a začátek čtyřdílné série, kterou jsem nikdy neviděl. A podle očekávání děsný béčko. Tupý svalovec Deathstalker se po chvíli váhání vydává získat tři magické věci a zabít patetického čaroděje Munkara s nakreslenou pavučinou na hlavě. Příšerně laciný, bez příběhu či aspoň béčkově zajímavých postav. Určitá zábavnost tomu nechybí - je tu spousta nahotinek, pár pěkných masek (prasečí muž), brutalita a spousta akce. Jenže tak akce je mizerně natočená a chaoticky nastříhaná, finále je doslova o hovně (SPOILER: Čaroděje zlikvidují vesničani). Odpad to není, ale neblíží se to ani k průměru. 2*. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Deathstalker je fantasy trash z dob kdy obdobný filmy prožívali svůj největší rozmach a slávu. Dnes už se člověk na tyhle filmy podívá spíš jen z těchto tří důvodů. Buď aby se zasmál nebo že tyhle filmy miluje no a nebo tak trochu z nostalgie na tyhle časy. U mě je to ten třetí důvod. Měl jsem prostě chuť na nějakej kousek Conanovskýho ražení. A volba padla na Deathstalkera. Kouzla a magie, polonahá těla, teatrální herecký výkony,.... No asi jsem dostal to co jsem očekával. Slabší 3hvězdy ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa 37 dní, uprostred leta. (beso74)

Reklama

Reklama