Reklama

Reklama

Létající rota texaských raketových rangers v boji proti vojsku krále žabích mutantů zachraňuje nejen svého kamaráda, ale i celé lidstvo před genetickou mutací. Pokračování výjimečně úspěšného hitu Žabí město. Vzrušující příběh plný akce a fantastiky. (Fine Production)

Recenze (6)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dokonalý křišťálově čistý trash. Rakeťáci proniknou do Žabího města, ale jsou zajati. Ač muži nejsou žádné padavky, proti žabím mutantům nemají šanci. Hm, spíše se bránit nechtějí. Jelikož Robert Z´Dar není žádný drobeček a jistě by dokázal vykydlit celé město sám, kdyby scénáristé nebyli jiného názoru. Lou Ferrigno zezelenal, aby si připomněl své slavné období, kdy byl Hulkem, ale kromě momentu, kdy vylámal pár mříží, měl s Hulkem společnou jen tu zelenou. Legrační souboje, šílený professor Tanze pracující na žabím séru, směšné dialogy, papundeklová výprava. Špatný nebyl koncert, byť mohl popustit uzdu dekadenci, zajímavý mohl být sex s mutantkou, ale zůstalo jen u náznaků. Přes to všechno jsem se bavil, a tak dávám slabé 3*. Jen pro ortodoxní fanoušky.... ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dvojka je snad ještě levnější než jednička a už nemá takové kouzlo proto jsem o jednu hvězdu ubral, ale pořád znamenitá trashová zábava kterou normální divák může jen těžko pochopit.45% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama