Reklama

Reklama

Samotná

(festivalový název)
  • Francie La Fille seule (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Být pohledná může být i nevýhoda. Mladičká Valérie nastupuje do pařížského hotelu jako pokojská. Pro první den si nemohla vybrat horší načasování! Před několika dny se dozvěděla o svém těhotenství, s nezaměstnaným přítelem Rémim se jen neustále hádá a vše spěje k rozchodu, nerozumí si ani s matkou. Po zkušenostech z předchozího místa ví, že kromě náročného zaměstnání bude nucena zvládat i časté sexuální návrhy ze strany hostů i kolegů. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dve tretinu filmu sa odohrávajú v hoteli, zvyšok prichádza k rozuzleniu ťažkej životnej situácie. Príbeh krásneho dievčaťa, ktorá ostala tehotná s nezamestnaným frajerom, s čurákom, čo sa nevie postarať ani o samého seba, nie to ešte o nu či dieťa. A tak je lepšie byť niekedy slobodnou mamičkou než nosiť do konca života okovy. Inak prelomová rola pre Virginie Ledoyen, ktorá si za svoj výkon vyslúžila nomináciu na Cézara. Hoci ten výkon bol skôr o jej krásnych tmavých očiach s nezabudnuteľnou iskrou. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Na to, že první den v práci každý sedí jak oukropeček, to Valérie umí docela dobře rozjet. Ze života a taky do života sonda mladé dívky na počátku profesní a rodinné dráhy. Dobrá kamera, díky které si člověk chvílemi připadal jako při sledování reality show (nenávidím je). Solidní hudba, pohledná Virginie a její modrooký ňouma, kterýho by asi každý z nás s chutí čutnul do. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama