Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před šestnácti lety měl Paul Kerr - známá rocková hvězda - slávu, zlaté desky a všechno, co se dá koupit za hromady peněz. Ale měl také něco, o čem vůbec netušil - dceru jménem Olivie, která se nemůže dočkat, až se jednou se svým otcem setká. Jako Olivie vystupuje v této pohodové komedii o lásce a usmíření Charlotte Church, pro niž je tento film debutem a která svým andělským hlasem, jenž propůjčuje populárním melodiím, dokáže vytvořit mezi lidmi pouto. Paula ztělesňuje Craig Ferguson (coby šéf a noční můra všech zaměstnanců v seriálu The Drew Carey Show), který zároveň debutuje v režisérském křesle. Hudba pomůže Olivii a Paulovi k sobě najít cestu, ale je Olivie dobrá i v roli dohazovačky, aby dala dohromady otce a matku (Jemma Redgrave z filmu Bramwell), kteří spolu nepromluvili téměř dvacet let? Počkejte si a uvidíte. A jakmile uslyšíte znít Jsem s tebou, budete mít chuť tam být také. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

sharky 

všechny recenze uživatele

65% Komedie o holce, která v pubertálním věku zjistí, že její táta je zašlá rocková hvězda a rozhodne se ho napravit a násedovat ho v hudební kariéře. Lehce tuctovité, ale místy hodně vtipné. Kdyby vám byl herec, který hraje mrzutého dědu, povědomý, tak vězte, že je to ten zlý neonacista, co usiloval o život Gibsona a Glovera ve Smrtonosné zbrani 2. ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Sice neoriginální téma o nalezené dceři a otci, který o tom nevěděl, přesto výborná rodinná hudební komedie. Pohodová, pozitivní, vtipná. Starý dobrý rockenrol, charismatická mladá herečka, určitě nadprůměr a jak vidno neprávem opomíjený film navíc se slabým hodnocením. ()

Reklama

Misabarry 

všechny recenze uživatele

Tak je to předvídatelné, je to vtipněsladké, a Craig někde říkal že všechny jeho filmy jsou o tom samém - vykoupení, tedy zde napsal, režíroval, hrál, od alkoholu k dceři, lehce kořeněné aneb Craigův rukopis jasně čitelný. U mě vyhrála lama a hlavně rockový děda! P.S.: na YT dostupné i s komentářem, tedy tam se lze dozvědět že Craig měl v průběhu natáčení nehodu, i sešitý a omráčený hrál, sic rukou nepohyboval. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama