Reklama

Reklama

Recenze (5)

lenuse 

všechny recenze uživatele

Člověk, který ten opravdu film viděl, by 5 hvězdiček nedal.Taková normální komedie. Občas jsem se ztrácela mezi tou snovou linkou a skutečností. Ale Nicolas Bro byl v roce 2001 ještě docela fešák. Ve srovnání s dneškem rozhodně. :-))) ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Monin svět je velice milá a příjemná exkurze do reálného i vysněného světa hlavní hrdinky, která toho zvládne opravdu hodně. Nechtěnou bankovní loupež, natáčení reklamy a ještě neustálé koketování se svým vysněným princem, které se děje převážně v její mysli. Ale všechno tohle funguje, Sidse je vážně k nakousnutí, Thomas nádherně zmatený a když vidím Madse, už zcela chápu, proč mu početné, ženské osazenstvo padá samo k nohám. No a když k tomu připočtu natáčení porna, s vedoucím Nicolasem Bro, tak před jeho dvaceti až třiceti kily, nemůžu téhle komedii skoro nic vytknout. ()

Gertruda.W 

všechny recenze uživatele

Film o lásce. O lásce vysněné, platonické i reálné. O takovém docela obyčejném životě jedné už trochu starší holky a jednoho pošuka. O tom, jak je dobré se dívat kolem a taky nenechat se odradit. Příjemný dánský film s výbornými herci. Řekla bych, evropská romantika vysoké úrovně. Já jsem se bavila moc. ()

LilySnape 

všechny recenze uživatele

Pěkný film, neurazí, nenadchne... jediné co mě až děsilo, jak jsem cítila s Monou :-) Taky si tak chodím světem a sním o Madsovi :-) Dávám tři hvězdičky, jak říkám, není to ultra třída, ale moc pěkný film... ()

Reklama

Reklama