Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh mladičké učitelky Gabrielle se odehrává v Kanadě ve 30. letech minulého století. Energická dívka, plná ideálů a nadšení, přijíždí do malého města kdesi v divočině, aby se tam ujala vedení zdejší malotřídky. Gabrielle si svými schopnostmi a upřímnou láskou brzy získá náklonnost svých svěřenců. Je mezi nimi i šestnáctiletý syn místního boháče, v jehož žilách koluje po matce indiánská krev a který svým rebelským vystupováním Gabrielle velmi dráždí. Avšak postupně, jak proniká do nitra chlapcovy složité osobnosti, začíná své názory zvolna měnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Nuala 

všechny recenze uživatele

Takový nenáročný jednoduchý snímek, na který se dá v klidu podívat, ale nesmíte očekávat nic světoborného. Příběh ani situace nejsou nijak originální, přesto se dá najít pár věcí, které mohou někoho zaujmout. Například hezká příroda :) ()

Maverick 

všechny recenze uživatele

Film o mladičké učitelce, která přijíždí do malého městečka, aby učila zdejší třídu dětí mně nijak moc neoslovil. Abych řekl pravdu nečekal jsem od něj nic světoborného. Prostý příběh prostého maloměstečka. Bez nečekaných zvratů, bez nečekaných hereckých výkonů. Vlastně jsem nepředpokládal, že by mě to nějak vyjjímečně oslnilo. Prostě jsem se chtěl jen podívat, jak dopadne film natočený na základě tohoto jednoduchého námětu. Musím však přiznat, že závěr byl překvapující. Nečekal jsem takovéto ukončení příběhu. Ale jedno je třeba říct. Prvotní záměr scénáristy, tedy alespoň podle mého názoru, byl naprosto splněn. Divák se na konci filmu cítí, jako by se vrátil opět na začátek, jakoby vlasně nic neviděl. Možná, že kdybych se na tenhle film nepodíval asi bych o nic nepřišel. Takže tedy za **. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama