Reklama

Reklama

Amanti d'oltretomba

  • USA Nightmare Castle (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sadistický gróf mučí a zavraždí svoju nevernú ženu spolu s jej milencom a potom im vyberie srdcia z tela. Po rokoch sa gróf znova ožení a novú manželku prenasledujú nočné mory. Duchovia zavraždených sa vracajú a jediný spôsob, ako sa ich zbaviť je... (matriosa)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Škoda tých pekne goreiodných masiek v závere. Dostali by tak väčšiu šancu ( či skôr priestor ), mohla táto ducharina patriť k tomu najlepšiemu z rokov 60tych. Pozerať sa hodinu aj pol na nezáživný a antistrašidelný príbeh, kde sa horor snáď ani neukáže, je naozaj o hubu. Gothic, ktorý po celú dobu nemá tú správnu atmosféru, ako žáner káže. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Podvádět žárlivého manžela se nemusí vyplatit ani Barbaře Steele (Muriel)... To ji pak taky manžel za spolupráce služebné, do které je zamilován a která potřebuje ve svých žilách čerstvou krev mladých žen, muže chytnout přímo "při činu" a několik dní mučit i s milencem... Poté co Muriel zemře, veškeré dědictví spadne do klína ne vraždícímu manželovi (Stephen), ale Murielině sestře Jenny (tu taky hraje Barbara, jen má blond vlasy), kterou si po nějaké době Stephen vezme za ženu a přivede ji do domu, ve kterém bydlel s Muriel... Ač je Jenny zpočátku docela šťastná, brzy začne mít halucinace a slyšet hlas své mrtvé sestry... Nightmare Castle je sice zcela průměrný gotický horor, se slušnou atmosférou i příběhem, dobře zahraný, ale protože mám pro gotické horory a Barbaru Steele velkou slabost, nemohu dát méně než za čtyři... ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Šialený doktor,neverná žena,milenec.Atmosféra filmu typická európskemu horroru tých rokov.Začína to hodne intenzívne,potom povolí,ale potom začne znova.Strašenie mŕtvych milencov na konci filmu dosť pôsobivé.Trochu mi tento film pripomínal príbehy Edgara Allana Poea.Barbara Steele hraje doktorovu manželku a aj nevlastnú sestru.Ale asi mi niečo z toho filmu uniklo,stále neviem čo to bolo za ženu,ktorá mala určitú moc nad šialeným doktorom.Doktor jej dával čerstvú krv do žíl,žena sa volala Solange.Čí to bola nejaká nestarnúca doktorova milenka,ktorú stále omladzoval,neviem.Celkom dobré pozerateľný priemer. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Barbara Steeleová hned dvakrát! v roli dvou nevlastních sester v mysteriozním dramatu, které se v závěru přehoupne do plnokrevného klasického hororu. Gotického horroru. Zámek, šílený vědec, manželka, co ho podvádí (a nelze se jí divit), zombie služebná, svíčky a elektřina. Větší problém než milenec představuje manželčin majetek, jelikož experimentující zrůdě nepatří vůbec nic... Z větší části komorní drama plynoucí zvolna jak líné vody Léthé. Po smrti Muriel a jejího milence začne v zámku strašit. Nejde však o žádné asijské bubáky. Po delší dobu jsou to jen náznaky, šepotavé hlasy, sny. V závěrečné čtvrtině se rozpoutá bouře. Provazy deště bičují staré sídlo, blesky křižují oblohu, burácivé hromy se nesou až do podzemí, kde se rozhoduje o životě a smrti... čtvrtá hvězda za gotickou atmosféru. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mám rád Gotické horory a dobre sa mi pozerá na krásnu B.Steel ale v tomto filme mala skoro po celú dobu blond vlasy a to je až tak nepristalo.Krásne strašidelné interiéry a veľmi slušná atmosféra.Príbeh bol prekombinovaný a mal pár nezmyselností a nezaujal ma.A dosť mi vadila hlavná mužská postava bol to kokot a vôbec nikto to nepoznal.Ani to finále ma neutvrdilo v tom že tento film je nadpriemerný.Môžem povedať že čistý priemer v gotických hororoch. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Mario Caiano chtěl původně krvavé scény zdůraznit červenou barvou, což kvůli omezenému rozpočtu nebylo možno realizovat. (hladass)

Reklama

Reklama