Reklama

Reklama

Recenze (6)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Výborný mysteriozní příběh, který ale, jak vidno, nesedne každému. Přesně tenhle typ italských osmdesátkových filmů mám rád. Výtvarná kamera s vynalézavými pohledy (místem mezi dvěma opěradly pozorujete nalévání čaje, z každé strany se natáhne jedna ruka), podhledy, nadhledy a detaily. Syntezátorová hudba zní temně i rozverně, pak se ozvou osamocené táhlé varhany i doprovod bicích a kytar. Více jak dvě třetiny filmu zuří bouře, silueta hradu dýchá gotikou a postavy bloudí chodbami a točitými schodišti (připomenutí Argentových filmů). Rozkládající se mrtvola na kolečkovém křesle, které se tváře hýbou červy, vytržení jazyka či krev řinoucí se po schodech dodávají patřičnou atmosféru. Děj není příliš podstatný, jde o jeden ze snových snímků stavících na barvách, kameře, hudbě a tajemství. Hlavní hrdina nakonec zjistí, co znamená vidina ruky se zakrváceným nožem. A také odhalí záhadu, zda žijí duchové mezi námi... ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem si zase jednou naběhl... Nedal jsem na varování gialla a pepui a řekl si, že by mistr Fulci přece nepropůjčil své jméno úplné sračce... Jak jsem byl naivní... Bloody Psycho je zcela nudná sračka, s debilním (víceméně žádným) příběhem, amatérskými herci a nesnesitelnou hudbou... A těch pár gore scén film nezachrání... Vlastně je ani nevytáhnou z naprostého odpadu... Začínám si říkat, jestli na začátku 90. let nezačal Fulci tak trochu senilnět, jinak si nedokážu vysvětlit, proč propůjčil své jméno takovému braku... ()

giallo odpad!

všechny recenze uživatele

Na začátku 90. let bylo jméno Lucio Fulcio už opravdu velice známé a bez problémů dokázalo natáhnout kvanta gore-chtivých diváků. Maestro tak zaštiťoval různé horrory ať už zdejší Bloody Psycho nebo třeba i s "giallovým" nádechem Masakr. Bohužel, kvalitativně nejde zdejší brak s Fulciovými filmy vůbec srovnávat. I jeho nejméně povedené kousky jsou o světelné kroky zábavnější než Lucchettiho paskvil. V tom filmu nefunguje vůbec nic a je jen nesmírně nudný a natahovaný. Hnusný flusanec do divákovi tváře! Zlaté Krysyčky nebo Porno Holocaust. ()

pepua odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoznačně a bez pardonů, tohle už ani nechtěně vtipné nebylo, (i když ta country muzika v jedné scéně…). Posvěcené samotným Fulcim, takže několika luxusních scén se dočkáte, ale 99% filmu je děs a šílená nuda! ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Lucio Fulci uvádí... Nic moc duchařský horor. Typická béčková Itálie z přelomu 80. a 90. let. Prostě slátanina na zakázku. Nápady by možná byly, ale snaha bohužel schází a film většinu stopáže spíše nudí. Nejhorší pro mě byl nesympatický hlavní hrdina a hlavně hudba. Osmdesátkové syntezátorové soundtracky mám rád, tenhle je ale strašně protivný a místy až ubíjející. Škoda. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Mna ten film nejako nepodchytil za srdce, aby som sa nad nim rozplyval, aka je je pecka v oblasti hororu. Eroticke sceny tam len boli zbytocne vkomponovane a dost hluchych miest tam tiez bolo neurekom. Samotna kapitola je hudobny doprovod, ktory len filmu ublizuje, akoby mal navodit desivu atmosferu prebiehajuceho deja, co sa skryva za rohom. Ja som sa pri filme dost nudil, akurat par scen bolo v poriadku s tou mrtvolou na voziku. ()

Reklama

Reklama