Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se s rodinou nastěhuje do domu, který chce postupně opravit. Náhlá tragédie a volání o pomoc z onoho světa ho ale přinutí vyhledat odborníka na paranormální jevy. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (178)

dom156 

všechny recenze uživatele

Netflix poslední dobou překvapuje výstupem ze zažitých dějových klišé a předloh. Zde jsem měl možnost vidět velmi, ale velmi průměrný horor, který je čitelný a nic moc se v něm neděje. Nicméně konec přinesl velmi nečekaný nejen jeden nýbrž několik zvratů, které mě vytrhly z letargie a zaujaly mojí pozornost. I díky závěru se film v hodnocení dostane do plusových hodnot a je hoden mého doporučení. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Španieli zas ukázali svetu, že točiť ducharske horory im vždy išlo a nezabudli ich točiť k diváckej spokojnosti. Je tu veľa zvratov. Technicky je na skvelej urovni a aj kamerovo. Je tu i niekoľko skvelo nepríjemných lakačiek a niektoré boli fakt desivé, mat televízor na silnejšie, by sa ľakla hádam i suseda. Musím povedať, že ma veľmi prekvapil ten koniec a o žiadny happy end nejde. Práve takýchto filmov nieje veľa, že ani jedna z hlavných postav sa..... Všetko tu zapadalo do jedného celku. Herci boli ukažkový a starenka zas desivá. Zatial jednoznačne najlepšia ducharina tohto roku. Silné 4*. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Povedená duchařská záležitost ze Španělska.Ty otřepaný klišé tady nejsou tak jasný,poměrně překvapivej konec, ale co mě se nejvíc líbilo byl ten sklep.Podle mě, dostat víc času tam dolů, bylo by to ještě povedenější.Vzhledem k tomu, co už filmů na téma duch bylo natočeno, tak takhle slušně zvládnutej film už bude spíš vzácností.60%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Duchařiny posledních let jsou mizerné až hrůza, a tak jsem Hlasy oddaloval a nečekal jsem nic převratného už proto, že ani Španělé nejsou dnes vždy zárukou kvality. Naštěstí se nejedná o běžný příběh s bubákem, tenhle je totiž šmrncnutý gotickým hororem, což je velmi příjemné zpestření. A pokud by si snad někdo myslel, že Eric bude hlavní hvězda filmu, pak ho tvůrci přesvědčí o opaku stejně, jako že jeho volání o pomoc nemusí být tím, čím se zdá. Hezký je i moment větví pod oko, oběšení připomene památné Omen. Solidní atmosféru jen zbytečně kazí trapné výkřiky a hudba na plný šlupky. Kdy se současní autoři poučí u starých duchařin, že ticho je děsivější, než kravál doprovázející duchy, když oni navíc nedokážou vydat ani hlásku. Strašidelný film není, ale místy má hutnou atmosféru. Kdyby nesázel na hloupé lekačky, kterých naštěstí moc nebylo, šel bych z hodnocením ještě výše. Přesto po letech příjemné překvapení s velmi dobrými hereckými výkony, parádní kamerou a pěkným zakončením. ()

Sayge 

všechny recenze uživatele

Hledal jsem měď a našel jsem zlato. Velmi povedená duchařina s vcelku poutavým příběhem, plným zajímavých a neošoupaných nápadů. Absolutně skvostné ozvučení doprovázené jedním jump scarem za druhým, obvzláště u finále dosahují rychlosti M134 minigunu. Čarodějnice měla úchvatný vzhled který dokázal ne jednou vystrašit i přesto, že některé pokusy o nahnání hrůzy selhaly, dostalo se mi jich tolik, že jsem se cítil jako Augustus Gdoule v Karlík a továrna na čokoládu. Postavy nejsou nijak zajímavé a je i k tomu i důvod, neboť moc času na vytvoření spojení s charaktery Vám film nedá. Na 100% se řadí mezi top ten 2020 a doufám, že brzy uvidím alespoň z části, tak dobrý horor jako Voces a opět pocítím jak mé chlupy na rukou dostávájí erekci z mé husí kůže. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Když uslyší German (Ramón Barea) při zkoumáni Danielova (Rodolfo Sancho) domu hlasy, tak se rozhodne jít po schodech do patra. V následujícím střihu je ale o několik schodů výš. (Duoscop)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Harapes)

Reklama

Reklama