Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se s rodinou nastěhuje do domu, který chce postupně opravit. Náhlá tragédie a volání o pomoc z onoho světa ho ale přinutí vyhledat odborníka na paranormální jevy. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (178)

Zombi 

všechny recenze uživatele

Slušná duchařina, která zpočátku sází spíše na napětí a v bojacích scénách se snaží neděsit prioritně zvukem na 150% jako jiné horory. Ke konci pak přibude více klasických lekaček, ale stále to jde. Celkově je to napínavé, některé scény hodně dobré. Příběh je sice více méně ohraný, ale funkční a neurazí. Slabší 4 hvězdy. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Celkem dost nepříjemné! Španělé se toho nebojí, řežou do plných od prvních minut a jsou jaksi historicky velmi konzistentní - co fungovalo kdysi, funguje i dnes. Přes moji neúctu k nim hlavně pro ono kdysi (které zatíží karmu navždy) je ta poctivost přístupu velmi chvályhodná. Jako tradičně jejich filmografie nemá skrupule vykročit mimo prošlapanou cestu. (nechtěl jsem spoilovat, no...) ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele

Taková hezká bubu báchorka o jednom sklepě, kde se to mouchami jenom hemží. A taky se tu věší mamka, ustřeluje hlavu taťka a topí děcko. Solidní španělská atmosférická duchařina, která místy vyvolá hezké mravenčení v zádech. Jen ti herci jsou všichni tak nějak nevýrazní a vůbec mě do svých rolí nevtáhli. 65% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Španělský snímek „Hlasy“ si sem tam bere až moc ze svých amerických předchůdců, možná se i zbytečně snaží být moc americký, ale tolik to nevadí, protože je zde silný příběh, který není vystavěný jen na tom, že se snaží diváka vyděsit, ale i na tom, že se jej snaží trochu proprat emocemi. A ten mix ve španělském podání funguje docela dobře. A hlavně ano, pořád s budete bát. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Tak španieli opäť nesklamali a aj keď v podstate nejde o nič nové, pár prvkov prekvapilo. Veľká pochvala, že sa konečne niekto nebál zabíjať hlavné postavy. Čo sa ducha týka, tak za mňa spokojnosť (stará čarodejnica) to si nechám líbit. Škoda len že jej nebolo viacej a troška lepšie ukázaná. Lakačky fungovali od začiatku, aj keď v strede film troška stratil na tempe koniec to napravil. Celkový zvrat som odhalil troška skorej a prišiel mi zbytočný. Za mňa ale rozhodne odporúčam. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Když uslyší German (Ramón Barea) při zkoumáni Danielova (Rodolfo Sancho) domu hlasy, tak se rozhodne jít po schodech do patra. V následujícím střihu je ale o několik schodů výš. (Duoscop)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Harapes)

Reklama

Reklama