Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pilot Chuck Taylor (O'Keefe) netuší, že ve své cessně nepřeváží lékařské potřeby, ale drogy. Po razii FBI, kterou gauneři z kartelu promění ve zběsilou honičku a krvavá jatka, Chuck putuje i se sadistickým drogovým bossem Kingem do vězení. King chce, aby pro něj Chuck dělal, Chuck ale odmítne a King pošle do jeho domu trestné komando, které zabije a znásilní jeho sestru. Když pak King z vězení uprchne, Chuck se vydává za ním hnán pouze myšlenkou na pomstu a očištění svého jména... (choze)

(více)

Recenze (2)

choze 

všechny recenze uživatele

Uhni Michaele Paré, Miles O´Keefe přichází! Bylo nebylo, před dávnými časy v dobách porevolučního videoboomu byla distribuční společnost ALVIM. Filmy jí distribuované (NEPOSLUŠNÝ POLICAJT ZE ST. LOUIS, většina Mastorakisovy produkce jako BABIČČIN DůM a ZERO BOYS, nebo VICE ACADEMIES) se sice do filmové historie zlatým písmem nezapsaly, ale na mě rozhodně zpříjemnily pubertu. Vedle mastorakisovek se na mě podepsal hlavně CARTEL a to scénou přepadení domu hlavního hrdiny a znásilnění jeho sestry, na kterou jsem ani po letech nezapomněl a i dnes na mě slušně působí. Celý film je příjemně brutální a krvavý, akční scény se dají a odsýpá to, škoda jen slabšího finále. ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Kriste a toto bolo CO? Mozno pred 20 rokmi to bola bomba, ale ak sa to chystate pozerat teraz, dajte si radsej reklamu...02.2011 ()

Reklama

Reklama