Reklama

Reklama

Tvrdá hra

  • Česko Vražedné poslání (více)

Obsahy(1)

Americká vláda se chce zbavit vlivného narkobarona Pinera (Philip Wagner), ale všechny legální cesty selhávají. Proto do Jižní Ameriky tajně vyšle trojici vojáků, v jejichž čele stojí zkušený žoldák zvaný Bejk (Miles O‘Keefe), aby Pinera zajali. Mise je však záhy prozrazena a trojice hrdinů se musí postavit tváří v tvář armádě hrdlořezů vedených sadistou Wessonem (Henry Silva). (J.Connor)

(více)

Recenze (5)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle bych si někdy s chutí zopáknul. Stylovej Taliánskej akční trash ve stylu Ramba. solidní bodycount, laciný výbuchy, papundeklový kulisy, padající makety vrtulníků... Co víc si přát? Navíc nekompromisní Henry Silva jako kapitán Wesson který hrozně moc rád zabijí lidi a nesmrtelný hlavní hrdina kterého nestačí ani zastřelit, ani vyhodit do povětří a pohřbít zaživa. Pořádná porce zábavy která tu kdysi běžela tuším na Tv Prima. Dneska už o podobný raritní kousky nezakopnete ani náhodou. Škoda je v tom pořádnej kus nostalgie.80% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V dobe pred 30timi rokmi, by som kričal nadšením. Tento snímok nemá scenár, príbeh áno, ale nič viac. Ide tu o to, koľko nábojníc z ktorej strany sa vypáli, koľko výbušnín treba na všetky tie explózie. Tu sa vlastne ani nerozpráva, tu sa vlastne dorozumievajú všetci zbraňami. Neskutočný akčný béčkový výplach z 80. rokov, niečo čo už v dnešnej dobe nefunguje. ()

Reklama

raduna01 

všechny recenze uživatele

Na VHS vydala společnost Davay Home Video jako TVRDÁ HRA (The Hard Way). Trojice agentů z americké protidrogové brigády má za úkol na území tzv. zlatého trojúhelníku na hranicích Bolívie, Brazílie a Kolumbie zatknout jednoho z největších narkobaronů. Tajný plán je však vyzrazen a tak agentům nezbývá, než se pokusit v drsném prostředí zachránit svou vlastní kůži. Pinheiro má základnu uprostřed pralesa, kde soustřeďuje rostliny koky a odkud řídí všechny akce. Agenti Carl Groler, Paolo Ibanez a John Barrymore jsou mu v patách. Režisér Michele Massimo Tarantini v některých filmech jako Michael E. Lemick. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Na pozdní taliánský trash to není zas tak zlé, protože Tarantini za prvé nějaké peníze měl a za druhé scénář a výprava rozpočtu odpovídá, takže nás nečekají papundeklové náhražky všeho možného. Jedná se samozřejmě o tradiční hold americkým nedostižným vzorům, s tím, že se naštěstí také povedlo najmout dvě druhořadé hvězdy amerického filmu, které filmu dodávají šmrnc. Henry "Rád zabíjím lidi, protože z toho mám příjemné pocity" Silva nemůže zklamat a Milesovi "Bejkovi" O´Keeffovi by bodycount mohl závidět i Rambo II (hrubý odhad tak 200-300). Na konci filmu je bohužel několik scénáristických absurdit, které filmu zbytečně podrážejí nohy, čímž nemyslím sundání vrtulníku liánou nebo přestřelky z říše snů (prostřelené nohy + celonoční mučení a následné odkráčení zpět do akce, či nezkontrolování Bejkovo mrtvoly). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

U mojej milovanej talianskej kinematografie mam rad hlavne dzallo a poliziotteschi, tuna vsak ide o lahko nadpriemernu taliansku odpoved na Ramba. Ale fakt namakany snimok, sice lacne vybuchy, ale nechyba tomu masakrozne dobre tempo, slusne dialogy a vyborny Henry Silva /Nico 1988, Manhunt in the City, Viva Zapata/ v roli sadistickeho zaporaka. 88 % ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama