Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Zatraceně povedené typicky osmdesátkové béčko. Avšak potenciál zůstal silně nevyužit, zvláště v závěru, kterému by stačilo poupravit pár detailů a především nabrat trochu tempo a byl by z tohoto snímečku jasný kult. Plus pozitivně nakonec hodnocení ovlivnil alternativní konec, který se mi podařilo také opatřit. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrnej horor z osmdesátých let, kterej těží jen a pouze z kvalitně hláškujícího detektiva a z posledních 15ti minut, kde to mladá dvojice rozjede s plamenometem a brokárnou, navíc posléze ještě v malým náznaku se sekačkou a rozstřeluje tam a upaluje chodící mrtvoly ovládaný nějakým slizkým bordelem z vesmíru, kterej má rád mozky a doplňuje je ještě nasranej detektiv s pistolí, ale to je tak všechno, protože v první hodině se toho fakt moc neuděje, gore prakticky žádný a masky průměrný a vražd je hodně střídmě a dalo by se říct, že tam vlastně skoro ani nejsou ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Sajrajt z vesmíru v podobe slimákov sa množí v mozgoch americkej mládeže. Samozrejme, že ich tie slimáky pritom zabijú a ovládajú mŕtvu schránka, čím sa dostávame k zombie. Slovo, ktoré tu dokonca odznie ak by sme boli náhodou zmätení na koho sa to vlastne dívame. Debut najlepšieho kamaráta Shane Blacka sa vyznačuje skutočným fanúšikovským zápalom pre vec. Humoru by mohlo byť viac, niekedy sa zdá, že film nevie kam sa posúvať, každopádne ako jednohubka (oddychovka) neurazí. Jediné čo ma tak trošku zamrzelo je, že pekná Jill Whitlow sa po tomto kúsku nijako kariérne neposunula a nemôžem si ju vychutnať vo viacerých filmoch. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Perfektní americké béčko z 80-tých let, ve kterém divák dostává naprosto vše, co může od podobného snímku očekávat. Ujetý sci-fi start střídá černobílá slasher část, která diváka uvádí do příběhu odehrávajícím se v jedné americké škole 27 let poté. Ústředními hrdiny příběhu jsou dva hláškující studenti, z nichž jeden naráží na dívku snů a ve snaze ji získat se zaplétá se školním bratrstvem. Tím ovšem nechtěně roztáčí krvavý kolotoč explodujících hlav, zombies (včetně psů i koček) a povolává do akce staršího, neméně hláškujícího detektiva v podání Toma Atkinsna. Opravdu vydařené hlášky a komické situce střídají zdařilé masky a efekty s optimálním množstvím krve. Samozřejmě také přichází na řadu nezbytné dívčí sprchování, které spolu s nářezovým koncem včetně plamenometu dotváří tu pravou béčkovou zábavu. Herecké výkony odpovídají celkovému ražení snímku a divácký zážitek nijak nenarušují. Hlavní ženská postava, která má ve snímku úlohu – za vším hledej ženskou, je velmi atraktivní a také se samozřejmě nezapomene před kamerou trošku poodhalit. Krom ní a výše třech zmíněných obsahuje dílko ještě celou řadu neméně zábavných postav. Já se bavil na plný počet. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Sci-fi horor z doby kdy vznikali vynikající filmy tohoto žánru a Noc husí kůže jim rozhodně ostudu nedělá. Masky jsou na úrovni tehdejších hororů, teda až samozřejmě na nějaká výjímky (zatraceně špatný make-up) a gore efekty jsou pěkné. Se scénářem si hlavu nikdo nelámal a je krásně béčkový. Jediné co mě odrazuje od ohodnocení pěti hvězdama je fakt, že Noc husí kůže se pomalu rozjíždí - i když nutno říci, že na zábavě to nijak neztácí. Kluci se doplňujou v dobrých a hlavně vtipných hláškách, tím pádem film rychleji uteče do té hororové části. Škoda, že nejlepší řežba je až na konci a proběhne docela rychle (jakoby se tvůrci museli vlézt do 90 minut) a v tom nejlepším to prostě zbrkle ukončí - dokázal bych si to představit i o 20 minut delší, s tím že konečná likvidace by se mohla natáhnout třeba ještě někam do města, ale jakvidno asi zde zapůsobil strop rozpočtu. 80% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Gregory Nicotero a Howard Berger hráli zombie. (Chatterer)

Reklama

Reklama