Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

fcreading 

všechny recenze uživatele

"Smrť prichádza do vášho mestečka, šerif." Teraz to nemôžete ignorovať, a radšej mi to pomôžte zastaviť. Režisér Fred Dekker, ktorý napísal a zrežíroval tento skvost, dokonale spojil humorne ladené scénky s hororovými a pridal do toho gore efekty. Film je rozhodne napínavý, efekty sú dobré a príbeh pekne celý ten čas odsýpa, čím sa nemôže stať, že nás počas filmu zastihne nuda. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Mno... tahle věc mě jako malýho parchanta minula, a musím říct, že ještě tak před deseti lety by jsem si v tom asi našel mnohem víc než dnes v kristových letech. Přesto film doporučuju i přes jeho nedostatky, a to hlavně v jeho druhé polovině, kdy je setsakramentsky znát totálně nulová tvůrčí invence a hluchých míst je víc než na ušním. Svým způsobem to je klasický teen horor, ale místy tam tvůrci cpou snad drama nebo co kurva a to já fakt nedával. Byť promarněný potenciál, nedopadlo to nejhůř a na dobu vzniku se na to celkem dá ve finále dívat. A přitom to mělo našlápnuto na mnohem vyšší hodnocení. ()

Reklama

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Zatraceně povedené typicky osmdesátkové béčko. Avšak potenciál zůstal silně nevyužit, zvláště v závěru, kterému by stačilo poupravit pár detailů a především nabrat trochu tempo a byl by z tohoto snímečku jasný kult. Plus pozitivně nakonec hodnocení ovlivnil alternativní konec, který se mi podařilo také opatřit. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další šílený horor kombinovaný s komedií. Jakýsi mimozemští slimáci se dostávají lidem do těla a stávají se znich zombi. Jsou tu dva kamarádi takový podprůměrný kluci jeden z nich je o berlých. Druhému se líbí hezká studentka ,kterou ale má v merku jistý frajírek. Naštěstí (jak jinak) dívka brzy pozná kdo je ten praví a s kým má chodit. Jenže zombici se rozrůstají a je třeba je zastavit. Kdo jiný se jim postaví než hlavní hrdina.... ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

"Mám pre vás dobrú a zlú správu, slečny! Chlapci dorazili. - A tá zlá? - Sú mŕtvi..." Vcelku zábavné hororové béčko z 80. rokov. Možno viac vtipné ako strašidelné, keďže mi v ňom chýbala výraznejšia gradácia hororového deja a väčší pocit ohrozenia. Film má pomalé tempo, krvavé chvílky napätia s hororovou atmosférou sa strácajú v dialógoch. A pritom Noc husej kože začínala veľmi sľubne (mimozenský odpad, brutálny vrah na úteku...). Záverečná štvrťhodinka však bola riadne akčná a film vytrhla z priemeru. Len škoda, že tí rýchli mimozemskí slimáci a pomalí zombíci nedostali o trochu viac priestoru. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Na zdi v pokoji J.C. můžete vidět grafity "Go Monster Squad!". The Monster Squad (1987) režíroval také Fred Dekker. (Chatterer)
  • Gregory Nicotero a Howard Berger hráli zombie. (Chatterer)

Reklama

Reklama