Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Fandovský zápal je z toho cítit každou vteřinou (např. v telce běží Plan 9 from Outer Space) proto nechápu proč to nebylo zábavnější. Začátek s ufonama je totiž perfektně béčkově debilní a naprosto bomba, černobílý intro taky není špatný. Jakmile to najede do osmdesátek, tak se zjeví debilní hlavní hrdina a spíš se kecá, než aby slimáci měnili lidi na zombie a s těma bouchacíma hlavama se tvůrci taky moc nepředali. Někde veprostřed jsem u toho na chvilku usnul, ale pak se mi líbil ten závěrečnej masakr. A ta hlavní herečka byla moc hezká. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film sa opiera o mimozemský vírus,zombie,vraha zo sekerou,to sú všetko lahôdky aké mám rád pri hororoch a tu je to v jednom balíku.Postavy sa volali po slávnych režiseroch(Carpenter,Raimi)a veľa ďalších a tak režisér je srandista to je jasné.Scenár je nastavený tak,že logikou sa nemá plytvať a ani sa neplytvalo.Sú tu inteligentné a svieže hlášky.Príbeh ma zaujímave a niečim aj výnimočné prvky,hlavne tými vybuchujúcimi hlavami.Masky boli na vysokej úrovni.Len tento film ma lacný look a nezáživné postavy,no a z gore tiež narába opatrne. ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

"Smrť prichádza do vášho mestečka, šerif." Teraz to nemôžete ignorovať, a radšej mi to pomôžte zastaviť. Režisér Fred Dekker, ktorý napísal a zrežíroval tento skvost, dokonale spojil humorne ladené scénky s hororovými a pridal do toho gore efekty. Film je rozhodne napínavý, efekty sú dobré a príbeh pekne celý ten čas odsýpa, čím sa nemôže stať, že nás počas filmu zastihne nuda. ()

Quint 

všechny recenze uživatele

Fred Dekker v tomhle mišmaši padesátkových monster hororů a osmdesátkových teenagerských komedií dává od začátku do konce vehementně najevo, jak moc velký fanoušek béčkových sci-fi hororů je. Ale místo toho, aby si více pohrával s žánrovými konvencemi, tak spíše jen vrší jeden filmový odkaz na druhý, a někdy je toho až příliš (každá druhá postava je tu pojmenovaná podle nějakého hororového režiséra apod.). Pro fanoušky tehdejších hororů je to ale příjemný návrat do minulosti. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Perfektní americké béčko z 80-tých let, ve kterém divák dostává naprosto vše, co může od podobného snímku očekávat. Ujetý sci-fi start střídá černobílá slasher část, která diváka uvádí do příběhu odehrávajícím se v jedné americké škole 27 let poté. Ústředními hrdiny příběhu jsou dva hláškující studenti, z nichž jeden naráží na dívku snů a ve snaze ji získat se zaplétá se školním bratrstvem. Tím ovšem nechtěně roztáčí krvavý kolotoč explodujících hlav, zombies (včetně psů i koček) a povolává do akce staršího, neméně hláškujícího detektiva v podání Toma Atkinsna. Opravdu vydařené hlášky a komické situce střídají zdařilé masky a efekty s optimálním množstvím krve. Samozřejmě také přichází na řadu nezbytné dívčí sprchování, které spolu s nářezovým koncem včetně plamenometu dotváří tu pravou béčkovou zábavu. Herecké výkony odpovídají celkovému ražení snímku a divácký zážitek nijak nenarušují. Hlavní ženská postava, která má ve snímku úlohu – za vším hledej ženskou, je velmi atraktivní a také se samozřejmě nezapomene před kamerou trošku poodhalit. Krom ní a výše třech zmíněných obsahuje dílko ještě celou řadu neméně zábavných postav. Já se bavil na plný počet. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Na zdi v pokoji J.C. můžete vidět grafity "Go Monster Squad!". The Monster Squad (1987) režíroval také Fred Dekker. (Chatterer)
  • "Corman University" je odkaz na režiséra a producenta Rogera Cormana. (Chatterer)
  • Gregory Nicotero a Howard Berger hráli zombie. (Chatterer)

Reklama

Reklama