Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kanadsko-americký snímek režiséra Wiliama Deara vypráví o novém učiteli, který nastoupil do Fallbrook Middle School. Je klidný. Je okouzlující. Je nekonvenční. Studenti ho milují a kolegové obdivují... jedině Matt Warner, který učí biologii a prahne po titulu Učitel roku, ho nemůže vystát. Warnerův otec tenhle titul získal třiačtyřicetkrát po sobě a teď je konečně řada na Mattovi. Jenže nový kolega Mr. D by mohl nepříjemně zamíchat kartami, vždyť i pro Warnerova synka je ideál. Proto se rozhodne protivníka zadupat do země a přitom odhalí nečekané tajemství. Hrají David Paymer, Ryan Reynolds, Kate Vernonová a další. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

sta 

všechny recenze uživatele

Na dětskou komedii autoři zvolili poměrně vážný téma, ale celkem to ustáli všichni zúčastnění a až na značnou předvídatelnost...no, dalo se :) ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film len ukázal, ako môže ľudský duch ľudí inšpirovať a ako môžete nájsť inšpiráciu v ľuďoch, u ktorých by vás nenapadlo ich nájsť. 6/10 ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Tak u tohodle filmu jsem se nečekaně docela pobavil a kdo na tom má hlavní zásluhu - no přeci vynikající Ryan Reynolds, o němž jsem si moc nemyslel, ale v tomhle filmu mi přišel opravdu dobrej (jako komik je vážně hustej) a tak on má 95% podíl na tom, že mě to zabavilo. Slušná komedie. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Ak by som aj ja nebol učiteľom, možno by mi ten film toľko nedal, ale keďže ním som a snažím sa byť takým, akým je práve Mr. D, bola to lahoda sledovať. Práca učiteľa je naozaj niekedy ťažká a pre decká je učenie sa nudné, preto ich vždy poteší úplne iný prístup od učiteľa, voľnejší, kreatívnejší. Nie je síce vždy pravda, že žiaci počúvajú s takým kľudom ako to tu bolo znázornené:), ale už len kvôli tomu aký odkaz ten film nesie a aké veľké srdce má, si zaslúži maximálne hodnotenie. No a Ryan Reynolds je tu prvotriedny, bez debaty. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ryan Reynolds se poprvé pokusil opravdu hrát a nejen se pitvořit a celkem se mu to i povedlo. Příjemná podívaná, která nenadchne ale ani neurazí. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama