Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáctiletý chlapec Nathan je odlouvaý a nechová se vzorně. Když se doma necítí šťastný, uteče a rodiče požádají o pomoc policii. Nathan se na ulici cítí jako ryba ve vodě, příležitostně okrádá lidi. Jednoho dne se stane svědkem přestřelky mezi mafiány. Jeden z nich těsně před smrtí ještě ukryje jakýsi klíček. Nathan si klíček schová. Vyšetřováním zločincovy smrti pověří tak trochu smolařského policejního detektiva Norma, jemuž se do cesty připlete Nathan. Nathan se nezapře a policajta okrade, ale když nemá kam jít, detektiv se ho ujme. Chlapci se podaří zjistit, od čeho klíč je. Ve staniční úschovně objeví tašku plnou peněz. Ani na okamžik nezaváhá a začne si peníze užívat ve velkém stylu. Je jen jasné, že mafiáni v čele s Jeanem Beonitem peníze i svědka zločinu hledají. Když mu skutečně jde o krk, musí mu Norm pomoct, i když si z něho chlapec dosud ustavičně utahoval... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Freshoun 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě že je to na vysílací čas tak o půl desáté v úterý na nově ale není to zas tak hrozné.Když jsem byl mladší tak sem se u toho celkem dost bavil :-) ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Docela hloupý film. Jedná se o takovou tu typickou Nováckou zábavu. Hra na schovávanou má lehko předvídatelný klišovitý příběh, který snad nikoho nemůže nadchnout. U filmů tohoto typu si říkám, že jsem zbytečně přišel o dvě hodiny života, které jsem mohl stravit daleko lépe, například spánkem. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama