Reklama

Reklama

Krvavé souvislosti

všechny plakáty

Obsahy(1)

V odlehlém sídle žijí osamoceně tři generace mužů. Dědeček Charles (Ray Walston) pomalu umírá a mezi otcem, zkušeným neurochirurgem Andreasem (Jan Rubeš st.) a podivínským synem Thomasem (Kevin Hicks), zuří boj o dědictví nezměrné výše. Do otevřené partie vstupuje Thomasova snoubenka Marie (Lydie Denier), jejíž příjezd notně zamíchá dosud rozdané karty a pro všechny účastníky začíná být stále těžší rozeznat, kdo je v této hře kočka a kdo myš. (J.Connor)

(více)

Recenze (3)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Sice béčko, ale celkem slušný thriller s obstojnými herci a zajímavou, ale trochu předvídatelnou zápletkou. V hlavní ženské roli (zde) necudná Lydie Denier, kterou si všichni pamětníci TV začátku 90. let musí pamatovat jako Jane z Tarzana s Wolfem Larsonem. Překlad názvu jako Krvavé souvislosti patří do zlatého fondu českých distribučních názvů, odpovídajím překladem by samozřejmě s ohledem na děj filmu byly Krvavé či Pokrevní vztahy. ()

Fox Mulder 

všechny recenze uživatele

Krvavé souvislosti nepovažuji za horror, ale spíše za psycho-thriller. Tento thriller je dost zručně natočený, až na ten slabší začátek. Skvělá hustá atmosféra a dokonce filmu nevíte kdo je proti komu. A ještě musím upozornit na skvělou a pro mě nezapomenutelnou hlášku: Jak je dědovi? Jako bez mozku? ()

Tomes83 

všechny recenze uživatele

Jan Rubeš v roli neurochirurga jako velký konkurent dr. Hannibalu Lecterovi! Marie, přišla si včas k večeři. Dnes je specialita. Něco, abychom si zapamatovali Jacka. Jídlo k zamyšlení, řekl bych:-) A že všechny ty vztahy spolu úzce souvisí, poznáte až v zdrcujícím závěru! ()

Reklama

Reklama