Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patnáctiletý Florian se jednoho rána probudí a zjistí, že jeho peřina se na jednom místě podivně zvedá a navíc tam někdo mluví a má velmi vyhraněné názory na Florianův sexuální život. Netrvá dlouho, aby Florian pochopil, že za všechno může jeho penis, aneb jak sám sebe označil, jeho nový nejlepší přítel. Protože rodiče mu svými infantilními přirovnáními a zmateným pokusem o vysvětlení role jeho lulu pro budoucí život příliš nepomohli, obrátí se nic nechápající Florian na zkušenějšího spolužáka Red Bulla, který se vyzná, přestože jeho vědomosti jsou také poněkud útržkovité. Situace se zkomplikuje v okamžiku, kdy se Florián ponoukán svým novým přítelem rozhodne přijít o panictví s krásnou spolužačkou Leoni, atraktivní blondýnkou, se kterou vytváří dvojici v chystané školní hře. Potíž je nejen v tom, že Leoni je poněkud namyšlená, ale také fakt, že chodí s největším školním rváčem Kaiem, který se o ni rozhodně nehodlá dělit. A kdo si nedá pozor a zírá do dívčina výstřihu o chvilku déle, než se mu líbí, ten může počítat s nějakou nepříjemností, počínaje rozházeným učením, konče hlavou vykoupanou v záchodové míse. Florian je však spolužačkou natolik posedlý, že si vůbec nevšímá nejen těchto rizik, ale ani laskavé, ale ne tak atraktivní kamarádky Lisy, která je do něj beznadějně zamilovaná a marně se pokouší upoutat jeho pozornost. Nakonec se sice Florian dostane s Leoni na schůzku, připraven nastudováním všech poloh Kamasutry a několika poučnými telefonáty, ale všechno nakonec dopadne úplně jinak. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (99)

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Německý pokus o skopčácký "American Pie" s herci co postrádají jednak talent ale i sexapell a to jak na mužské tak i ženské straně ( když přimhouřím očko tak s vyjímkou té blondýny která ještě vypadá obstojně ale talent má očividně na úplně jiný věci než je herectví! ). A to je snad u filmu na toto téma také podstatné ne? Čím jiným by to chtělo táhnout diváky, když ne oplzlým či výstředním humorem a pohledem na polonahou sexy roštěnku/y??? Sakra v té americké blbosti o nadržených puberťácích byly aspoň herci co vypadali k světu, uměli zahrát a pěknejch holek tam byly tucty, snad jen s vyjímkou Alyson Hannigan, která se trochu opozdila a do krásy nám vyrostla až v posledních letech. Navíc to také bylo sem tam vtipný oproti "Kokotovi v pozoru"! Tohle je jen ubohá kopírka která je navíc nezřídka kdy trapná. 1,5* za 33% ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Když se dívate na německý film s názvem "Kalhoty v pozoru", oprávněně se dopředu bojíte, že stejně tak jako se bude hlavnímu hrdinovi zvedat penis, se vám bude zvedat žaludek. Ale obavy naštěstí zůstaly nenaplněny. Není to až tak fekální jak se dalo čekat a některé Němky jsou tam kupodivu i docela hezké. ()

Reklama

SonG odpad!

všechny recenze uživatele

NE NE NE NE NE NE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NENE NE NE NE NE ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl Holky to chtěj taky a Kluci to chtěj taky,tak jsem zavrh německé komedie,pak jsem viděl v půjčovně Kalhoty v pozoru,a myslel jsem,že by to mohlo být dobrý...ovšem jsem se parádně seknul.Dívat se na kluka,který se ráno probudí,a začne na něj mluvit jeho "malý kámoš" navíc,on nesměl panic,a ten "jeho" takový stupidní hlášky?! Fakt blbost,neviděl jsem to asi 2 roky,ale vim,že bych to nikomu nedoporučil.Jestli to někdo někde uvidíte,tak to nechte tam,kde jste to viděli,malá rada. ()

honzic odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu kravina od samého počátku, ani jsem se na to nedokoukal do konce, neb se to nedalo. Prostě jeden buran s tlustým klukem, jemuž teče mléko po bradě a učí toho IQáče sexu, to je na mne moc, navíc český dabing je ještě otřesný k tomu. Ani pěkné holky se nekonají, tak to pak už nevím, za co vůbec nějaký bod dát. Hodnocení: 5 % ()

Galerie (51)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v německém městě Augsburg, a to od 19. července do 14. září 1999. (GASTON73)

Reklama

Reklama