Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christoph, policajt a sebavedomý macho, má problémy so svojou snúbenicou. Po dlhej noci sa prebudí v náručí Edgara, dobre vyzerajúceho homosexuálneho automechanika. Jeho život sa stáva čoraz nepríjemnejším po tom, čo ho jeho priateľka vyhodí z ich bytu a jeho posledná možnosť je presťahovať sa do Edgarsovho domu. (dwdb)

Recenze (5)

easaque 

všechny recenze uživatele

3* tento film mi svým provedením i atmosférou hodně připomíná o 2 roky starší a mnohem známější německou komedii 4% muž v akci . Je stejně odpočinková a nenáročná a založená na konfliktech a nedorozuměních při řešení hetero a homo vztahů. Příjemně to uteklo a za to si odnáší pohodové 3 hvězdy. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Pro Christopha Schwenka (Christoph M. Ohrt), hlavního komisaře frankfurtské kriminálky, nastávají špatné časy: když příjde po úspěšném pracovním dni domů, za svou snoubenkou, překvapí ji s jiným mužem. V krátké době pak Schwenk ztratí vedle své snoubenky i byt a auto, zkrátka takřka všechno své jmění... Docela originální a pohodová komedie. ()

Reklama

bllm 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná exkurze do devadesátek. Převážně předvídatelné, občas velmi příjemně překvapivé. Ale konec bych si samozřejmě přála jinej. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Můžu jen konstatovat: fajn odlehčený film, který vám spraví náladu a sem tam se i lehce pousmějete, osvěžíte se příjemným hlavním hrdinou-smolařem a vůbec Vám nebude vadit, že filmu je už tolik let! Doporučuji  ... 8877 ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama