Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí manželé zdědili starší dům, do kterého se ihned nastěhují. Vše se zdá být v pořádku, ale dům skrývá nějaké tajemství. Začínají se objevovat pocity strachu a pronásledování. Co se to děje? Že by duchové ze záhrobí? (Chupacabre)

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se snažil vymyslet film horší než tohle(no napadl mě třeba Boardinghouse). Ale tohle je celkem kravina. Manželé si koupí dům a začnou se dít "divné" věci. Ty divné věci se dějí ale jednou za pů hodiny, a navíc působí děsně blbě. Film samotný vypadá jako amatérsky natočený, už stačí úvod kde z jednoho statickýho obrázku pokračují herci, štáb, atd.... nejhorší ale na celém filmu je masakr houslistů, ten působí tak neskutečně blbě, že se člověk začne smát(nejlepší je slepec s jeho holí). Samotní herci podávají žalostný výkon. Prostě je to blbost kterou si už nepustím. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento film je zdárným příkladem toho, že ne vždy točili Španělé dobré filmy. Dozajista je dost ovlivnili jejich američtí kolegové, ale to co nám bylo nabídnuto zde, se dá přirovnat k jedné velké blamáži. Celý film je natočený dosti nepěkným způsobem a to se nebavím jen o špatné kvalitě obrazu. Spíše mi to připadalo, jako bych sledoval jakýsi špatný pokus o natočení hororové parodie na duchařinu, akorát s tím rozdílem, že se do ní tvůrci během filmu několikrát pokusili přimíchat i prvky z jiných hororových odvětví. I to bych jim dokázal ještě odpustit, jen kdyby to ve finále nevypadalo tak trapně. Kromě kamery tu totiž vyhořeli i samotní herci, kteří podali opravdu mizerné výkony a to jejich šílenství (potažmo strach) jsem jim nevěřil ani co by se za nehet vešlo. Dokud se vedli znuděné dialogy, dalo se to ještě překousnout, ale jakmile došlo na mordování, musel jsem se smát. Marnou snahu o důvěryhodnost situace podkopávali samotní aktéři a atmosféra (i samotný divák) tím trpěli jako raněná zvěř v posledním tažení. Za vše mluví těch několik málo scén, při kterých se tu vraždilo. Laciné a hlavně dost nevěrohodné masakrování hudebníků jen dokonalo toto dílo zmaru. 30% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě fakt babka polekala ale pak to šlo totálně na saních z kopce a mě zbyli jen oči pro pláč, další snímek který radši nevidět. Nezajímavý film. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Značne nevyrovnaný snímok, kde sa celkom dobré nápady stávajú obeťou nudného scenáristu a amatérskeho režiséra. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Velice vtipnej španělskej trash. Teď je navíc k mání v nádherným masteru, což tomuhle typu filmů vždycky přidá na kvalitě. Je to chobotovina, ale lehkonohá a úsměv od ucha k uchu mám ještě teď. ()

Reklama

Reklama