Reklama

Reklama

Nájemné ženy

(neoficiální název)
  • Francie Panther Squad (více)

Obsahy(1)

Radikální ekologická organizace „Čistý vesmír“ usiluje o zastavení vesmírného výzkumu. Pomocí magnetického signálu převezme kontrolu nad vesmírnou lodí a unese zkušenou astronautku, která je jako jediná schopna pilotovat záchranný modul ze Země. Nová organizace spojených národů si je vědoma naléhavosti situace a tak sahá po svém největším trumfu, proslulé agentce Iloně (Sybil Danning) a jejím elitním ženském komandu. (J.Connor)

(více)

Recenze (4)

koval45 

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo, aby šel film takhle mimo mě. Prvních pár minut (řídící středisko, vesmírná loď) to vypadá na nějakej space shit, českej název zase slibuje péčko, ale ve výsledku ten film nenabídne vůbec nic. Jsou tu leda tak rvačky na úrovni školní besídky a hodně keců. A žánr sci-fi tady splňuje jen těch pár vteřin, když holka modrým paprskem vymaže auto. Pustil jsem si to bez očekávání a hlavně kvůli Sybil Danning, ale i tak se to sotva dalo dokoukat. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Jack Taylor chlastá, Sybil Danning čumí do dalekohledu a její skvadra se koupe v bazénu. Neuvěřitelně špatný film, kde nefunguje nic, a snad jen ta Sybil to nějak zachraňuje. ()

Reklama

Shanen29 

všechny recenze uživatele

No nevím,Sybil je stále v těchto filmech atraktivní,ale zpackané scénáře a pánové režiséři nedovedli její divu dostat na vyšší level a to podle mě byla chyba. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Ono to samozřejmě teoreticky zní báječně, Sybila jako vůdkyně drsného, spoře oděného dívčího komanda, k tomu všemu sci-fi prvky. Jedná se nicméně o ultralevné a velmi nudné céčko. Ve filmu se i přes jeho krátkou stopáž, která by svědčila zhuštění zápletky, prakticky nic neděje, pár veletrapných ručních soubojů a na závěr, jak píše kolega koval45, jedna sranda z laserovou pistolí, což je to sci-fi. Tyto filmy většinou nahrazují nedostatek financí a talentu tvůrců zvýšenou mírou erotiky, gore a absurdit všeho druhu, tady však i tyto záchranné brzdy (vyjma té pistole) marně pohledat. Jako rarita do sbírky českého rychlodabingu (zde dokonce dojde i k překladu úvodní písně) či eurotrashe fajn, ale obecně to za projekci fakt moc nestojí. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama