Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný homosexuál a obchodník Adrien musí dát dohromady plán, jak přesvědčit svého šéfa, že je heterák, a utajit před ním svůj skrytý život travestity v gay baru. (Netflix)

Recenze (14)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Další francouzský film s českým dabingem a i když je mu už 19 let, tak mu nic neubírá na příjemně stráveném podívání, okořeněném, jak už tady někdo napsal, šarmem téměř nebývalým a dle mého názoru i výbornými hereckými výkony. A navíc, na nic si příběh nehraje, nemoralizuje, bere věci tak, jako jsou, a to je jeho velká výhoda … 7988 ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Hrozná blbost, u které se lze podivovat snad jen nesmyslně vysokému hodnocení tady. Začátek byl při tom docela slibný, jenomže pak šel scénárista na dovolenou a už jsme se jen točili na mejdlech a poslouchali, který dabér hodí víc vyteplený hlas. Zásadní problém téhle nevtipné komedie je v tom, že po základním náčrtu námětu "musíme zatajit před šéfem, že jsem gay" a obligátní scéně s nafingovanou manželkou už se vůbec nic neděje a jenom všichni žvejkaj nesmyslný dialogy. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

lehce nadprůměrná komedie z homosexuálního prostředí. Mělo to dobrý rozjezd, časem chvilkami nudí. Ale příjemné zpestření na jeden letní večer - hlavně se tam chovají postavy docela přirozeně. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

katakomb 

všechny recenze uživatele

Rozhodně povedená komedie. Místy možná moc překombionvaná a občas trochu zbytečně moc glamour a přihřátá, nicméně je to svěží a s nadhledem pobaví nejen na účet homosexuálů, ale i heterosexuálů. Určitě stojí za to vidět tenhle lgbtq film, který není opředený tíhou coming outu. Připomínalo mi to místy stejně skvělou Priscillu, královnu pouště. ()

thommas 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá komedie na pohodové odpoledne opepřená magickou Fanny Ardant, která svou úchvatnou a doufejme že i přirozenou ženskostí mezi těmi všemi vykroucenými homosexuály působí jako balzám na nepokřivenou duši. Mohla to být zábava v odkazu Klece bláznů, ale Pédale Douce si místy bohužel až moc hraje na citové drama. "A teď se půjdu schovat a kdo mě najde, tomu něco dám. A kdyby mě někdo nemohl najít, budu za dveřma." ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama